Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

Ένα μοναδικό, για τα ελληνικά δεδομένα τηλεοπτικό γύρισμα, πραγματοποιήθηκε πριν από λίγους μήνες στην πόλη της Πάτρας. Όσοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν γυρίσματα μπορούν να έχουν προσωπική άποψη για το τι ακριβώς συνέβη καθώς δεν βλέπεις καθημερινά αγωνιστικά αυτοκίνητα, καρτ και μοτοσικλέτες να κινούνται τέρμα γκάζι και μάλιστα… κάνοντας σούζες σε κεντρικούς δρόμους υπό την επίβλεψη της αστυνομίας!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Greek Vendetta όπως ονομάζεται η ταινία μήκους 13 λεπτών βασίζεται σε αντίστοιχες του Ken Block φέροντας ελληνικά στοιχεία ενώ έχει ως κύριο χαρακτηριστικό πως συμμετέχουν τέσσερις οδηγοί, ο καθένας με το δικό του μέσο. Η Vendetta γίνεται για τα μάτια μίας γυναίκας και οι… κόντρες στα πιο απίθανα σημεία δεν έχουν τελειωμό. Μία προσπάθεια που αξίζει της προσοχής σας και θα δημιουργήσει ένα νέο είδος κινήματος στο χώρο.

Το zougla.gr παρουσιάζει σήμερα φωτογραφίες που δεν έχουν δει ακόμα το φως της δημοσιότητας. Όσο για το πολυαναμενόμενο video θα βγει στον αέρα σήμερα το απόγευμα και θα έχετε την ευκαιρία να το παρακολουθήσετε από την μεγαλύτερη ηλεκτρονική εφημερίδα.

Μείνετε συντονισμένοι….

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Όλα ξεκινούν για μία γυναίκα…


Ο “Ισορροπιστής” τα λέει με τον Τάκη Καιτατζή…

Η κόντρα ξεκινά…

Ατελείωτες πάντες….

Η καλύτερη σκηνή… Ο Καλογηράτος σταματά για να φάει παγωτό!!!!!

Στους δρόμους της Πάτρας…

O “Ισορροπιστής” με το ελληνικό super car “Korres 4”


Με το Korres 4 ανεβαίνεις ακόμα και σκαλιά!!!!

Καρτ που κατεβαίνει σκαλιά!!!

Άλματα….

Επ…. τι έχουμε εδώ;

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης