Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

Μία ταινία μικρού μήκους στα πρότυπα του Gymkhana που πρωταγωνιστεί ένας από τους πιο θεαματικούς οδηγούς του κόσμου, ο Ken Block, θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες στο διαδίκτυο. Σε αυτήν δεν θα συμμετέχει ο γνωστός Αμερικανός οδηγός αλλά τέσσερις Έλληνες που ο καθένας στο είδος του θεωρείται κορυφαίος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τάκης Καιτατζής με ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο, ο Μίκης Καλογεράτος με καρτ, ο Απόστολος Παπαλεξόπουλος με ένα Toyota Supra drift και ο Ηλίας Μικές με μία KTM προσφέρουν ένα ξεχωριστό θέαμα στους δρόμους της Πάτρας. Σύμφωνα με το σενάριο, οι τέσσερις οδηγοί… κοντράρονται διασχίζοντας την πόλη με τελικό προορισμό το Παμπελοποννησιακό στάδιο όπου ο νικητής κατακτά το μοντέλο Eλισάβετ Δοβλιατίδου… Κατά τη διάρκεια της ταινίας των 12 λεπτών το θέαμα με άλματα, κόντρες, σβούρες κ.ά. δεν έχουν τελειωμό ενώ αίσθηση προκαλεί και η πρώτη επίσημη εμφάνιση του υπεραυτοκινήτου Korres Project το οποίο σκαρφαλώνει με απίστευτη άνεση δεκάδες σκαλιά!

Οι πρωταγωνιστές του Greek Vendetta

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρώτη προβολή της ταινίας θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 11:30 π.μ. σε περιορισμένο κοινό ενώ σε λίγες ημέρες θα είναι διαθέσιμη για τους λάτρεις του είδους μέσω διαδικτύου. Το ελληνικό Gymkhana είναι συναρπαστικό και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως σύντομα θα καταφέρει να κάνει εκατομμύρια… κλικ.

Μείνετε συντονισμένοι στο zougla.gr για να δείτε πρώτοι την ταινία όταν αυτή κυκλοφορήσει. Προς το παρόν πάρτε μία γεύση από την Greek Vendetta…

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης