Το Σάββατο 26 Απριλίου θα διεξαχθεί το Athens Rally Sprint Άγιος Μερκούριος αγώνας που προσμετρά στο έπαθλο κεντρικής Ελλάδας και στο έπαθλο νέων οδηγών. Η αγωνιστική συνάντηση είναι προγραμματισμένη να γίνει στην ειδική διαδρομή «Άγιος Μερκούριος», που έχει μήκος 14,8 χιλιόμετρα και θα διεξαχθεί δυο φορές. Η εκκίνηση θα δοθεί στην πλατεία της Μαλακάσας στις 10.00 π.μ. ενώ ο δρόμος θα κλείσει δύο ώρες νωρίτερα.

Για την καλύτερη διευκόλυνση μπορείτε να δείτε παρακάτω την πρόσβαση στην ειδική διαδρομή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΘΕΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ

ΣΗΜΕΙΟ: 5 χλμ της διαδρομής
Από διόδια Αφιδνών:
Σε 600μ μετά τα διόδια, έξοδος για Κάλαμο. Σε 200μ στρίβουμε αριστερά για Αφίδνες. Ακολουθούμε το δρόμο για 800μ και στρίβουμε δεξιά για Ιπποκράτειο Πολιτεία. Σε 900μ στην διχάλα κάνουμε αριστερά επάνω, για Ιπποκράτειο Πολιτεία.
Μετά από 1800μ πάμε αριστερά επάνω. Ακολουθούμε ευθεία πορεία για 1χλμ μεχρι την διασταύρωση, οπου συνεχίζουμε ευθεία. Σε 300μ πάμε δεξιά προς Ιερό Ναό Αγ. Τριάδος. Σε 1100μ στην πινακίδα STOP πάμε αριστερά και ακολουθούμε τον δρόμο για 800μ. Στην διασταύρωση που συναντάμε στρίβουμε δεξιά για Αγ. Μερκούριο όπου μετά από 1200μ φτάνετε στο 5χ τις ειδικής διαδρομής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΣΗΜΕΙΟ: 6,6 χλμ της διαδρομής
Από διόδια Αφιδνών:
Σε 600μ μετά τα διόδια, έξοδος για Κάλαμο. Σε 200μ στρίβουμε αριστερά για Αφίδνες. Ακολουθούμε το δρόμο για 800μ και στρίβουμε δεξιά για Ιπποκράτειο Πολιτεία. Σε 900μ στην διχάλα κάνουμε αριστερά επάνω, για Ιπποκράτειο Πολιτεία.
Μετά από 1800μ πάμε αριστερά επάνω. Ακολουθούμε ευθεία πορεία για 1χλμ μεχρι την διασταύρωση, όπου συνεχίζουμε ευθεία. Σε 300μ πάμε δεξιά προς Ιερό Ναό Αγ. Τριάδος. Σε 1100μ στην πινακίδα ΣΤΟΠ πάμε αριστερά και ακολουθούμε τον δρόμο για 800μ. Στην διασταύρωση που συναντάμε στρίβουμε αριστερά προς Κατσιμίδι – Βαρυμπόμπη. Ακολουθούμε τον δρόμο για 1000μ – προσοχή στην διασταύρωση (δεν εχει πινακίδα) στρίβουμε δεξιά επάνω, όπου μετά από 600μ φτάνετε στο 6,6χ τις ειδικής.

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΓΩΝΑ
Μαλακάσα Κεντρική Πλατεία, Σφενδάλη, Αγ. Μερκούριος, Βαρυμπόμπη, Εθνική Οδός προς Λαμία, Διόδια Αφιδνών, Πρατήριο BP Ανεφοδιασμός, Έξοδος Προς Μαρκόπουλο, Διασταύρωση Αριστερά Προς Μαλακάσα, Μαλακάσα Service In & Out – Ανεφοδιασμός – Ανασυγκρότηση In & Out, Σφενδάλη, Αγ. Μερκούριος, Βαρυμπόμπη, Εθνική Οδός προς Λαμία, Διόδια Αφιδνών, Πρατήριο BP Ανεφοδιασμός, Έξοδος Προς Μαρκόπουλο, Διασταύρωση Αριστερά Προς Μαλακάσα, Μαλακάσα Parc Fermé – Τερματισμός.

1. Η εκκίνηση του Αγώνα είναι στη Πλατεία της Μαλακάσας με κατεύθυνση προς Αυλώνα.

2. Το ΣΕΧ1 – ΣΦΕΝΔΑΛΗ 1, είναι μετά το τελευταίο σπίτι του οικισμού με κατεύθυνση προς Βαρυμπόμπη.

3. Η αφετηρία της Ε.Δ. είναι 50μ. μετά το ΣΕΧ στην πινακίδα επικίνδυνες στροφές!

4. Ο τερματισμός είναι μετά από 15,00 χλμ. στη δεξιά στροφή όπου υπάρχει χωματόδρομος αριστερά, στον δρόμο από Σφενδάλη προς Βαρυμπόμπη.

5. Το STOP είναι 400μ μετά το flying ακριβώς στο πλάτωμα όπου υπάρχει κιόσκι Δεξιά και Ταβέρνα “Αγ. Μερκούριος” αριστερά.

6. Ανασυγκρότηση In και Out:
200 μέτρα μετά τη Πλατεία της Μαλακάσας.

7. Parc Fermé
Στο δρόμο από Περιφερειακό δρόμο προς Μαλακάσα πριν το Ποδοσφαιρικό Γήπεδο του Χωριού.

8. Ανεφοδιασμός στη διάρκεια του αγώνα
• Refuel Zone ακριβώς μετά το Service Area Out εμπρός από το ποδοσφαιρικό γήπεδο της Μαλακάσας.
• Οι αγωνιζόμενοι μπορούν επίσης να ανεφοδιαστούν και από το Πρατήριο Βενζίνης BP μετά τα διόδια Αφιδνών με κατεύθυνση προς Λαμία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης