Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

Εδώ και μερικούς μήνες έχει ξεκινήσει την δραστηριότητά της στην ελληνική αγορά η νέα εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Subaru, Πλειάδες Motors. Η εταιρεία που βρίσκεται κάτω από την “ομπρέλα” του ομίλου Agripan έχει ήδη αρχίσει να κάνει αισθητή την παρουσίαση της και να δραστηριοποιείται τόσο στο κομμάτι των πωλήσεων αλλά και στο after sales.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικά το τελευταίο είναι κάτι που «καίει» περίπου 17.000 ιδιοκτήτες της μάρκας που ενώ βρισκόντουσαν στον αέρα για μεγάλο χρονικό διάστημα, πλέον νοιώθουν ότι μπορούν να στηριχτούν σε καλά χέρια. Ήδη η εταιρεία έχει προχωρήσει σε νέες συνεργασίες και είναι θέμα ημερών να ανακοινώσει και επίσημα τους νέους της συνεργάτες. Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, θα υπάρξουν 7 σημεία εξυπηρέτησης after sales και ορισμένα εξ αυτών και πώλησης αυτοκινήτων της Subaru. Από πλευράς πωλήσεων θα υπάρχει, εκτός από το κατάστημα της Αθήνας (Πειραιώς 165), από ένα σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα. Όσον αφορά το service οι πελάτες θα μπορούν να εξυπηρετούνται από πέντε καταστήματα στην Αθήνα, Πειραιώς 167, Πέτρου Ράλλη 8, λεωφόρο Κηφισού (δίπλα στα ΚΤΕΛ), Φιλοθέη (Καποδιστρίου) και Νέα Κηφισιά.
  
Επίσης θα υπάρξουν καταστήματα service τόσο στην Θεσσαλονίκη όσο και στην Πάτρα.

Η εισαγωγική εταιρεία ετοιμάζει και άλλες συνεργασίες προκειμένου να μπορεί να καλύπτει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες των πελατών της ιαπωνικής μάρκας. Τις επόμενες κινήσεις αναμένεται να τις μάθουμε στο μέλλον.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης