Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Αυτή η είδηση πρέπει να είναι η χαρά των υπέρβαρων όλου του κόσμου. Και αυτό διότι η Nissan ανακοίνωσε την διάθεση μίας νέας τεχνολογίας η οποία φέρει την ονομασία GYM και βοηθά τους Λέτε η τεχνολογία να τρέχει με τόσο μεγάλη ταχύτητα; οδηγούς να.. χάσουν κιλά! Σύμφωνα με την ιαπωνική φίρμα, το κουμπί GYM απενεργοποιεί όλα τα συστήματα υποβοήθησης του αυτοκινήτου, προκειμένου ο οδηγός του να αυξήσει τη καύση των θερμίδων του έως και 1.415 μονάδες (κατά μέσο όρο) την εβδομάδα.

Η τολμηρή αυτή καινοτομία της Nissan, εντάσσεται στην προσπάθεια βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των οδηγών, καθώς πρόσφατες πανευρωπαϊκές επιστημονικές μελέτες έδειξαν ότι οι ευρωπαίοι οδηγοί είναι από τους πιο υπέρβαρους παγκοσμίως. Το GYM, το εν κινήσει δηλαδή «γυμναστήριο» της Nissan, αρχικά θα είναι διαθέσιμο στα crossover μοντέλα X-TRAIL και Qashqai.

Αυτό το κουμπί λέτε να κάνει και... θαύματα; Βέβαια η θέση στην οποία βρίσκεται μας... προβληματίζει καθώς στο ίδιο σημείο βρίσκεται το κουμπί START (βλέπε παρακάτω σχετική φωτογραφία)...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πόσα κιλά έχασε ένας Ισπανός εθελοντής
Κατά τη διάρκεια δοκιμών της τεχνολογίας σε πραγματικές συνθήκες, ο ισπανικής καταγωγής Juan D’Aprilia, οδηγός – εθελοντής στο  συγκεκριμένο πρόγραμμα, δήλωσε τα εξής: «Δεν έκανα τίποτα άλλο από το να οδηγώ το αυτοκίνητο στη  Βαρκελώνη κάθε μέρα. Μετά από μερικές μέρες  διαπίστωσα ότι η περιφέρεια της μέσης μου έχει μειωθεί κατά 20 εκατοστά. Έχω επίσης τώρα μια φίλη, αλλά πιστεύω ότι μπορεί να με προτίμησε επειδή της αρέσει πολύ και το Nissan που οδηγώ».

Τα πρώτα αυτοκίνητα της  Nissan με την συγκεκριμένη τεχνολογία  θα είναι διαθέσιμα εντός του Απριλίου…

Υ.Γ. Καλό και με πολύ ενδιαφέρον το κουμπί… GYM της Nissan αρκεί να μην είναι πρωταπριλιάτικο αστείο!!! Και να είναιπάντως  μπορεί με την απήχηση που θα έχει το θέμα να σκεφτούν οι Ιάπωνες λύση και σε αυτό τον τομέα (της παχυσαρκείας). Είπαμε η τεχνολογία τρέχει!!!

Έστι ήταν ο εθελοντής οδηγός Juan D'Aprilia....
Και έτσι έγινε μετά από μία εβδομάδα!!!!

Στην κεντρική κονσόλα υπάρχει και ενημέρωση με τις θερμίδες που χάνεις!!!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης