Το ισχυρότερο και πιο γρήγορο cabrio αυτοκίνητο τεσσάρων θέσεων διαθέτει πλέον στην γκάμα της η Bentley. Πρόκειται για την Continental GT Speed Convertible, η οποία θα κάνει την πρώτη της επίσημη εμφάνιση σε λίγες μέρες, στην έκθεση του Ντιτρόιτ.

Το μοντέλο της βρετανικής φίρμας τροφοδοτείται από τον θηριώδη κινητήρα W12 6.0 λίτρων, απόδοσης 625 ίππων και 800 Nm ροπής. Παρά το βάρος του αμαξώματος (2.325 κιλά), επιταχύνεται στα 0-100 σε μόλις 4,4 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 325 χλμ./ώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κίνηση μεταφέρεται στους τέσσερις τροχούς μέσω του οκτατάχυτου αυτόματου κιβωτίου ZF, με τη μέση κατανάλωση καυσίμου να είναι στα 14,9 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα και τις εκπομπές ρύπων στα 347 γρ./χλμ..

Όπως όλα τα αυτοκίνητα της Bentley, έτσι και αυτό έχει κατασκευαστεί με τα υψηλότερα κριτήρια, προσφέροντας τη μέγιστη πολυτέλεια και άνεση. Όσο για την υφασμάτινη οροφή, φέρει τέσσερα στρώματα και είναι από τις πλέον ανθεκτικές, έχοντας δοκιμαστεί σε συνθήκες από -30 έως +50 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης