Το χρονικό διάστημα 6-8 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών από την Racingteam 888 τριήμερο σεμινάριο  χειρισμού μοτοσικλέτας. Τα επίπεδα εκπαίδευσης θα είναι τριών βαθμίδων και θα ξεκινούν τα θεωρητικά αλλά και τα πρακτικά από αναβάτες με μηδενική εμπειρία εντός ή εκτός πίστας και θα φτάνουν μέχρι τους αρκετά πεπειραμένους που θέλουν να βελτιώσουν τις ικανότητές τους.

Τα σεμινάρια  θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια των ημερών ελεύθερων προπονήσεων του αυτοκινητοδρομίου Σερρών και βάση συγκεκριμένου προγράμματος. Προτεραιότητα για την παρακολούθηση των σεμιναρίων  θα έχουν οι αναβάτες που θα δηλώσουν από πριν τη συμμετοχή τους μέσο email καθώς και ο αριθμός τον συμμετοχών ανά ημέρα είναι περιορισμένος. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου: Θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο αρχάριοι αναβάτες ή αναβάτες με μικρή εμπειρία και ο αριθμός των συμμετοχών δεν θα ξεπερνά τις δώδεκα. Κόστος σεμιναρίου αρχαρίων  αναβατών 100 ευρώ.

Τρίτη 7 Οκτωβρίου: Θα παρακολουθήσουν  το σεμινάριο προχωρημένοι αναβάτες που γυρίζουν στην πίστα από 1.40 έως 1.32 και οι συμμετοχές δεν θα ξεπερνούν τις έξι. Κόστος σεμιναρίου προχωρημένων αναβατών 130 ευρώ.

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου: Τα σεμινάρια θα απευθύνονται σε έμπειρους αναβάτες που θέλουν να ρίξουν το γυρολόγιο τους κάτω του 1.30 και οι συμμετοχές δεν θα ξεπεράσουν τις τέσσερις. Κόστος σεμιναρίου έμπειρων αναβατών  190 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε ΕΔΩ

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης