Του Νίκου Τσαμάνδουρα

Ένα μοντέλο που ανήκει στη σφαίρα του κλασσικού και αν μη τι άλλο η εποχή προστάζει για πειραματισμούς σε ότι θεωρείται διαχρονικό. Ο λόγος για το SV650, στου οποίου το όνομα προσθέστε ένα «Χ» για να έχετε τη μοντέρνα, café racer εκδοχή του, όπως αυτή παρουσιάστηκε μόλις στην έκθεση Tokyo Motor Show. Ένσταση θα υποβάλλουμε εδώ για το Χ στο όνομα, κάποιος πρέπει να πει στους γιαπωνέζους νονούς πως αυτό είναι ένα γράμμα που χρόνια πολλά προσδιορίζει κάτι εκτός δρόμου. Σε αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το SV650 Rally, πρόδρομος του SV650X

Βέβαια, μη βιαστείτε να σπάσετε κουμπαράδες και να ετοιμαστείτε να βγείτε για .. καφέ, καθώς το SV650X μάλλον αποτελεί concept επ’ αόριστον, όπως concept έμεινε και το περσινό SV650 Rally. To οποίο Rally ήταν ένας φόρος τιμής στην ασφάλτινη αγωνιστική δραστηριότητα των 70s και το SV650X, έστω και με άστοχο όνομα, αποτελεί την εξέλιξη του. Κάτι το μικρό αλεξίνεμο, κάτι τα προβολάκια, κάτι το τιμόνι, δείχνουν πως η τάση της αγοράς που έχει γυρίσει στο σχεδιαστικό παρελθόν μπορεί να είναι συνταγή επιτυχίας για το ρετρό SV, που ίσως μπορέσει να ακολουθήσει τον ανταγωνισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην έκθεση του Μιλάνου σε λίγες μέρες, η Suzuki θα αποκαλύψει τα μοντέλα παραγωγής του 2018. Θα είναι το SV650X ανάμεσά τους; Αλλά και να μην είναι, ξέρετε πόσο εύκολο είναι να μετατρέψετε το υπάρχον SV650 σε SV650X;

Ένα teaser video και μερικές φωτογραφίες μέχρι τότε! 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης