Το περιοδικό μοτοσυκλέτας MotoGP World έχει συνηθίσει να φωτογραφίζει αξεσουάρ μοτοσυκλέτας με αιθέριες υπάρξεις. Αυτή τη φορά και στο καλοκαιρινό τεύχος το οποίο κυκλοφορεί την Παρασκευή 4
To κορίτσι βγήκε στο δρόμο να μιλήσει στο τηλέφωνο γιατί δεν… είχε καλό σήμαΑυγούστου, η εκκεντρική Αναστασία Γιουσέφ αναστατώνει με την φωτογράφηση που έκανε.

Αναστάτωση όμως δεν προκάλεσε μόνο με τις πόζες της αλλά και με την κίνηση να βγει σε δρόμο του Νέου Ψυχικού (έξω από το amazing studio) μόνο με τα… ρούχα της δουλειάς!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως μάθαμε και μπορείτε να δείτε από τις σχετικές εικόνες, η Αναστασία Γιουσέφ βγήκε να μιλήσει στο κινητό της τηλέφωνο γιατί δεν είχε καλό σήμερα και εκεί συνάντησε και τον mr. MotoGP Δημήτρη Διατσίδη, επικεφαλής του συγκεκριμένου περιοδικού.

Περιττό να γράψουμε τι συνέβη… καλοκαιριάτικα. Οι παρακάτω φωτογραφίες πάντως μιλούν από μόνες τους !

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Αναστασία Γιουσέφ έκανε φωτογράφηση για το περιοδικό μοτοσυκλέτας MotoGP World
Εδώ βλέπετε το... κράνος!
Εδώ με φορμάκι της Ducati...
Αυτό το... σκοτεινό μπλουζάκι είναι της Yamaha για όσους αναρωτιούνται
Και την ώρα που φωτογραφιζόταν χτύπησε το τηλέφωνο και πήγε να μιλήσει κάπου με... σήμα! το βλέπετε άλλωστε που μιλά στο κινητό της τηλέφωνο!
Και εκεί που μίλαγε... τσουπ (!) και ο Δημήτρης Διατσίδης, που πήγε να δει πως πάει η φωτογράφηση για το περιοδικό στο οποίο είναι επικεφαλής!
Τελικά μετά την αναστάτωση που προκάλεσε το κορίτσι, η φωτογράφηση συνεχίστηκε κανονικά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης