Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολύ δυνατή αναμένεται να είναι η χρονιά που διανύουμε για την μάρκα Jeep η οποία θα λανσάρει τη νέα γενιά του Compass. Η αμερικανική φίρμα που έχει εκτινάξει τις πωλήσεις της στα ύψη με το Δεν… κρατιέται η Jeep!Renegade, θα ξεκινήσει να διαθέτει το νέο Compass το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η νέα γενιά δεν θα θυμίζει σε καμία περίπτωση το παλιό Compass με εξαίρεση το… όνομα. Σχεδιαστικά είναι εντυπωσιακό και θυμίζει μικρό Grand Cherokee ενώ σημαντικό στοιχείο η ύπαρξη μικρών κινητήρων όπως αυτός με χωρητικότητα 1.4 λίτρων. Από εκεί και πέρα θα δούμε νέα συστήματα μόνιμης τετρακίνησης, καλύτερες επιδόσεις, οικονομία καυσίμου ενώ θα υπάρξουν και… 70 συστήματα παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας.

Η νέα γενιά Jeep Compass μοιάζει... σαν ένα baby Grand Cherokee...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από 1.400 έως 2.400 κ.εκ.
Από πλευράς μηχανικών συνόλων θα υπάρξουν, σύμφωνα με την Jeep, 17 συνδυασμοί κινητήρων και συστημάτων μετάδοσης με χωρητικότητα από 1.4 έως 2.4 λίτρα.

Τα κιβώτια θα είναι χειροκίνητα και αυτόματα 6 και 9 σχέσεων, ενώ θα κάνουν την εμφάνισή τους και τα κλασικά συστήματα συνδεσιμότητας και multimedia που ήδη έχουμε δει στο Renegade.

Για να δείτε τη σημερινή γκάμα των μοντέλων της Jeep πατήστε ΕΔΩ

Το Compass είναι ένα μεσαίο SUV...
Έρχεται το καλοκαίρι...
Εσωτερικό που δεν έχει καμία σχέση με την υπάρχουσα γενιά...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης