Με πλήρη γκάμα θα συμμετάσχει στην έκθεση του Παρισιού, που ανοίγει τις πύλες της την επόμενη εβδομάδα, η Fiat, παρουσιάζοντας όλα τα νέα μοντέλα και τις ειδικές εκδόσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παριζιάνικο σαλόνι είναι έτοιμο να υποδεχθεί τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες του κόσμου, μεταξύ των οποίων και την εμβληματική ιταλική φίρμα. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το νέο 500 Riva, που εκτίθεται μαζί με το Aquariva Super, το σκάφος από το οποίο εμπνεύστηκε η δημιουργία του.

Παρούσα όλη η οικογένεια Tipo, τρία μοντέλα με πολύ διαφορετικό σκοπό και ταυτότητα, αλλά σχεδιασμένα για να προσφέρουν λειτουργικότητα και να αποτελούν value for money επιλογή. Τα φώτα αναμένεται να πέσουν στην έκδοση SW, στη νέα πιο δυναμική έκδοση 500S και φυσικά στο 124 Spider. Στο Παρίσι θα κάνει πρεμιέρα το 500X με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και τον κινητήρα 1.6 Multijet.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την οικογένεια 500 συμπληρώνει το 500L, η παρουσία του οποίου στην κατηγορία του συνεχίζει την ανοδική πορεία. Τέλος, η λειτουργικότητα σε όλες τις οδικές συνθήκες εκφράζεται μέσα από το ανανεωμένο Panda 2017 στην έκδοση Cross, το ιδανικό όχημα για οδήγηση εκτός δρόμου που ξεχωρίζει για την ευελιξία και τις συμπαγείς διαστάσεις του.

Στην έκθεση θα δώσει το παρών και η Mopar, η μάρκα αναφοράς της FCA για αξεσουάρ, υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών και γνήσια ανταλλακτικά. Το κοινό θα πάρει μια γεύση από τη σειρά κομψών και πρωτότυπων αξεσουάρ για το 500, που θα εντυπωσιάσει όσους αγαπούν το ξεχωριστό στιλ και τη μοναδικότητα.  

Για να δείτε όλα τα μοντέλα της Fiat πατήστε εδώ


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης