Λίγες εβδομάδες πριν από την παγκόσμια πρεμιέρα στο Guangzhou Auto Show της Κίνας διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες και ορισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά της καινούργιας 1 Series Sedan.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η BMW είχε ανακοινώσει το νέο sedan της Σειράς 1 τον περασμένο Ιούλιο. Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες, το αυτοκίνητο έχει ιδιαίτερα δυναμική εικόνα, συνδυάζοντας την κομψότητα με το σπορ προφίλ. Το μήκος του αμαξώματος είναι 4.456 χλστ., το πλάτος 1.803 χλστ. και το ύψος 1.446 χλστ., με το μεταξόνιο να φθάνει τα 2.670 χλστ.

Πατάει πάνω στην πλατφόρμα UKL2, κάτι που σημαίνει ότι η κίνηση μεταφέρεται στους εμπρός τροχούς και όχι στους πίσω, όπως συνέβαινε έως τώρα. Οι εκδόσεις που φαίνονται στις φωτογραφίες είναι οι 118i, 120i Luxury και 125i Sport. Η πρώτη τροφοδοτείται από τον 1.5 Twin Power Turbo κινητήρα των 136 ίππων, η δεύτερη από τον δίλιτρο turbo των 192 ίππων και η τρίτη από το ίδιο μοτέρ με ισχύ 231 ίππων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικές πληροφορίες θα δοθούν το επόμενο διάστημα. Το ντεμπούτο θα γίνει στην Κίνα τον Νοέμβριο, με την εμπορική πορεία στην τοπική αγορά να ξεκινά στις αρχές του 2017.  


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης