Το νέο μικρό crossover της κορεατικής μάρκας είναι διαθέσιμο προς παραγγελία στη χώρα μας, με την εισαγωγική εταιρεία να ανακοινώνει τις τιμές όλων των εκδόσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Stonic προσφέρεται με μία πλούσια γκάμα κινητήρων που συνδυάζονται με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Στη βάση είναι οι ατμοσφαιρικοί 1.2 και 1.4 λίτρου απόδοσης 84 και 100 ίππων αντίστοιχα, ακολουθεί ο 1.0 Turbo των 120 ίππων και τη σειρά των συνόλων κλείνει ο 1.6 diesel με τους 110 ίππους.

Ο υποψήφιος αγοραστής έχει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ τριών εξοπλιστικών εκδόσεων (Inmotion, Uptown και Premium), με τη βασική να περιλαμβάνει ABS, EBD, ESP και VSM, Hill Assist, Cornering Brake Control, TVBB (Torque Vectoring), έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών συμβατή με Apple Car Play και Android Auto, Bluetooth με Streaming, τέσσερα ηχεία και δύο Tweeter, ηλεκτρικά παράθυρα και καθρέπτες, υπολογιστή ταξιδιού με LCD 3΄΄, βαμμένους καθρέφτες και χειρολαβές, έξι αερόσακους, Air condition, ISG (Start&Stop), ράγες οροφής, αισθητήρας φώτων, φιμέ κρύσταλλα και φώτα τύπου Projection.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τιμές ξεκινούν από 14.590 ευρώ για το Stonic 1.2 84 PS και από €16.090 για το 1.4 100 PS. Ο 1.000άρης turbo εκκινεί από €17.090 και ο diesel από €17.760. Για όλες τις εκδόσεις και για τους επόμενους δύο μήνες ισχύει έκπτωση 600 ευρώ, με τον πελάτη να έχει και την επιλογή χρηματοδοτικού προγράμματος με προνομιακό επιτόκιο 3,9%. Η εξαίρεση για την έκπτωση και το προνομιακό επιτόκιο δεν αφορά το πετρελαιοκίνητο, ενώ και οι δύο προσφορές ισχύουν μαζί για το βασικό 1.2 84 PS.

Η έκδοση 1.0 T-GDI με τους 100 ίππους καθώς και το αυτόματο κιβώτιο το οποίο συνδυάζεται με τον ισχυρότερο βενζινοκινητήρα των 120 ίππων θα έρθουν μέσα στο 2018.

Δείτε εδώ όλες τις εκδόσεις και τις τιμές

Διαβάστε επίσης: Οδηγούμε το νέο KΙΑ Stonic στο Βερολίνο


Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης