Στην Team Peugeot Total ανήκε η τρίτη μέρα του Ράλι Ντακάρ στην ειδική διαδρομή «San Miguel de Tucumán- San Salvador de Jujuy», με τον Sebastien Loeb να διατηρεί έστω και με δυσκολία την πρωτοπορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γάλλος οδηγός στάθηκε τυχερός, καθώς είδε τον Nasser Al-Attiyah να αντιμετωπίζει προβλήματα με το Toyota Hilux και να χάνει πολύτιμο χρόνο, τη στιγμή που οδηγούσε την κούρσα. Ο Stephane Peterhansel από τη μεριά του ξεκίνησε την αντεπίθεσή του και κέρδισε την 3η ε.δ., ανεβαίνοντας πολύ ψηλά στη γενική κατάταξη. Στη δεύτερη θέση παραμένει ο γερόλυκος Carlos Sainz με το τρίτο 3008DKR, ενώ τέταρτος είναι ο Mikko Hirvonen με το MINI.

Στις μοτοσικλέτες ανατράπηκαν όλα, με τον Toby Price (KTM) να πέφτει στην πέμπτη θέση της γενικής και τον Joan Barreda Bort (Honda) να αναρριχάται στην κορυφή, έχοντας διαφορά μόλις 10 λεπτών από τον δεύτερο S. Sunderland (KTM).  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα Quad πρώτος είναι ο Ignacio Casale με Yamaha, στα UTV συνεχίζει να προηγείται ο Mao Ruijin, ενώ στα φορτηγά πέρασε μπροστά ο Eduard Nikolaev με Kamaz και πλήρωμα τους Evgeny Yakovlev και Vladimir Rybakov.

Ο αγώνας συνεχίζεται με την τέταρτη ειδική διαδρομή (San Salvador de Jujuy- Tupiza), συνολικού μήκους 521 χιλιομέτρων.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα σε όλες τις κατηγορίες

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης