Οι εκδόσεις «Το ΧΩΝΙ» και ο «ΙΑΝΟS» παρουσίασαν το απόγευμα της Δευτέρας το βιβλίο του Κλεάνθη Γρίβα, «Απεργάζονται Εμφύλιο Χαμηλής Έντασης».

Στην Ελλάδα της οικονομικής και πολιτικής κρίσης, της κρίσης της Δημοκρατίας, των μνημονίων, της τρόικας και της Μέρκελ, ο Κλεάνθης Γρίβας είναι πιο επίκαιρος από ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πρώτο καθήκον των ανερχόμενων αντιμνημονιακών δυνάμεων είναι η κατηγορηματική απόρριψη κάθε συζήτησης με τους πολιτικούς μπαμπουίνους της κλεπτοκρατίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάθε εμπλοκή σε συζήτηση με τους βιαστές μας και τους βιαστές των παιδιών μας περί της “κοινωνιολογίας του βιασμού” ή της “ψυχολογίας του βιαστή”, λειτουργεί πάντοτε προς όφελος των βιαστών και μόνο από το γεγονός ότι τους νομιμοποιεί ως συζητητές.

ΚΑΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΜΑΣ. Για να μην αποδειχθούν κι αυτές οι κάλπες κάλπικες».

Στο 22ο βιβλίο του, ο Κλεάνθης Γρίβας αναλύει ποιοι, πώς και γιατί σπρώχνουν την Ελλάδα σε έναν εμφύλιο πόλεμο «χαμηλής έντασης». Καταγράφει συγκλονιστικά στοιχεία και τεκμηριώνει την ανάλυσή του με παραδείγματα από την σύγχρονη Ιστορία της Ελλάδας και του κόσμου, για να καταδείξει πώς πρέπει να αντιδράσει ένας λαός που επιλέγει να μην πέσει στην παγίδα που του στήνουν.

O Κλεάνθης Γρίβας (1944) είναι ψυχίατρος-νευρολόγος, διδάκτωρ ψυχιατρικής της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Σπουδές: Ιατρική, Κοινωνιολογία. Είναι ο συντάκτης της «Έκθεσης για τα Ναρκωτικά» της Ειδικής Επιτροπής του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (1986). Εχει συνεργαστεί με πολλές εφημερίδες, μεταξύ των οποίων η «Θεσσαλονίκη», η «Ελευθεροτυπία» (μέχρι τις 4/2/2002), το zougla.gr, το ΧΩΝΙ και πολλά περιοδικά, ανάμεσα στα οποία ο «Ιανός» και το «Αντί».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης