Μια παρεξήγηση δι’ ασήμαντον αφορμήν λίγο έλειψε να καταλήξει σε τραγωδία. Ένας 42χρονος επισκέφθηκε καφετέρια σε χωριό της Κύπρου και ζήτησε από τον υπεύθυνο να παραγγείλει μία μπύρα.

Όμως το μαγαζί εκείνη την ώρα έκλεινε και ο πελάτης όταν ενημερώθηκε επ’ αυτού έγινε έξαλλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άρχισε να φωνάζει και να απειλεί… θεούς και δαίνομες λέγοντας μάλιστα στον υπεύθυνο πως «αν θέλεις πόλεμο θα τον έχεις» και «εν να μπω μες στο καφέ σου (σ.σ. την καφετέρια) με το αυτοκίνητό μου».

Αμέσως μετά ο 42χρονος πήγε στην απέναντι καφετέρια αλλά και εκεί διαπληκτίστηκε με κάποια πρόσωπα. Ένας εξ αυτών, κι ενώ ευρίσκετο σε άμυνα, άρπαξε μια καρέκλα και του την έριξε στην πλάτη.

Με το που δέχτηκε το κτύπημα, ο 42χρονος εγκατέλειψε τη σκηνή ενώ μπαίνοντας στο αυτοκίνητό του, μονολογούσε ότι «εν να έρτω να σας παίξω (σ.σ. να σας σκοτώσω)».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι κι έγινε. Αυτή τη φορά επέστρεψε οπλισμένος με κυνηγετική καραμπίνα κι αφού κατέβηκε από το αυτοκίνητό του, πυροβόλισε προς το μέρος των παρευρισκομένων δύο φορές.

Το αποτέλεσμα ήταν μία σφαίρα να πετύχει έναν εξ’ αυτών, ο οποίος και χρειάστηκε να εγχειριστεί.

Το κακουργιοδικείο Λευκωσίας επέβαλε στον δράστη, ποινή φυλάκισης 6 ετών. Ο καταδικασθέντας είχε προσφύγει στο Ανώτατο Δικαστήριο. Όμως το Εφετείο δεν διέγνωσε οποιαδήποτε παρατυπία στις αποφάσεις του κακουργιοδικείου, επικυρώνοντας χθες την καταδίκη και την ποινή.

Το… απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της 12ης Σεπτεμβρίου του 2014.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης