Προτείνει ο Ba-bet-o…

«Ποδαρικό» με το… δεξί έκανε η στήλη μας στο Euro 2012, καθώς επαληθεύτηκαν τα δύο σημεία που είχαμε προτείνει και όσοι μας ακολούθησαν πήγαν στο ταμείο, όχι για να καταθέσουν αυτή τη φορά, αλλά για να εισπράξουν…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα πέρασαν τα 2-3 γκολ στο ματς της Εθνικής μας με την Πολωνία 1-1) και ο άσος της Ρωσίας κόντρα στην Τσεχία (4-1) με συνολική απόδοση 4.08. Pas mal που λένε και οι Γάλλοι…

Ας πάμε όμως κατευθείαν στο… στοιχηματικό ψητό της ημέρας. Στον πρώτο αγώνα του 8ου ομίλου η Ολλανδία αντιμετωπίζει στις 19:00 τη Δανία στην Ουκρανία και δη στο Χάρκοβο, με τους «οράνιε» να είναι το ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη.

Οι φιναλίστ του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής θα προσπαθήσουν να «καθαρίσουν» από νωρίς το παιχνίδι και φρονούμε ότι μπορούν να βάλουν τις βάσεις για το «τρίποντο» από το πρώτο μέρος. Συνεπώς η επιλογή μας είναι άσος από ημίχρονο…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «κλου» της ημέρας είναι πάντως το βραδινό ματς, που θα διεξαχθεί στο Λβιβ ανάμεσα στη φιλόδοξη και εκ των φαβορί για την κούπα, Γερμανία και την Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Τα «πάντσερ» στους ομίλους έκαναν κυριολεκτικά… θραύση και με το απόλυτο νικών (10 νίκες) πήραν το εισιτήριο για τα τελικά του Euro 2012, στο οποίο έχουν παραταχθεί με στόχο, φυσικά την διεκδίκηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Προσωπικά έχω σε μεγάλη υπόληψη την ομάδα του Λεβ, εν αντιθέσει με τους Ίβηρες. Το συγκρότημα του Πάουλο Μπέντο προβλημάτισε στα φιλικά προετοιμασίας, έδειξε ότι τα πάντα τα περιμένει από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ έχει περαστεί γύρω από το λαιμό του και η ταμπέλα του loser, και όχι άδικά εδώ που τα λέμε.

Σε αυτό το παιχνίδι πιστεύουμε ότι είτε εύκολα είτε δύσκολα θα έρθει ο άσος της Γερμανίας, ενώ πολλές πιθανότητες προς επαλήθευση έχουν και τα 2-3 γκολ.

Αυτά για σήμερα. Καλή μας τύχη…

Οι επιλογές μας

102 Ολλανδία-Δανία 1ημ./1τελ.
103 Γερμανία-Πορτογαλία 1

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης