Έχει κάψει ουκ ολίγες ποδοσφαιρικές καρδιές στο Euro 2012 o Κυριάκος Παπαδόπουλος.

O 20χρονος Έλληνας αμυντικός με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με την Εθνική μας ποδοσφαίρου αποδεικνύει το πλούσιο ταλέντο του, έχοντας παράλληλα προσελκύσει τα βλέμματα όλων των ευρωπαϊκών σκάουτερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, η βρετανική εφημερίδα «Telegraph», σε ειδικό αφιέρωμά της, έπλεξε το εγκώμιο του στόπερ της Σάλκε, χαρακτηρίζοντάς τον ως «παιδί θαύμα»

Η εφημερίδα παράλληλα τονίζει για τον Έλληνα αμυντικό ότι στάθηκε απροσπέλαστο εμπόδιο για την επίθεση της Ρωσίας.

Όσον αφορά στο σχόλιο για την Εθνική μας, η «Telegraph» επισημαίνει ότι πριν από το Σάββατο η Ελλάδα συναγωνιζόταν με την Ιρλανδία για τον άτυπο τίτλο της χειρότερης ομάδας του Euro, ωστόσο η νίκη της επί της Ρωσίας τα άλλαξε όλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στα 20 του χρόνια, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ήταν στην καρδιά της λαμπρής, επίμονης οπισθοφυλακής των Ελλήνων που τους επέτρεψε να νικήσουν με 1-0 τη Ρωσία στο τελευταίο παιχνίδι των ομίλων και να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Δυνατός, γρήγορος και θαρραλέος, οι τρεις βασικές αρετές ενός σύγχρονου σέντερ μπακ, ο νεαρός ήταν ένα απροσπέλαστο εμπόδιο στην επίθεση των Ρώσων».

Στη συνέχεια του άρθρου αναφέρεται: «Αγωνίζεται τα τελευταία δύο χρόνια στη Γερμανία με τη Σάλκε ύστερα από τη μετεγγραφή του από τον Ολυμπιακό, αλλά σύντομα μπορεί να πάρει εκ νέου μετεγγραφή, εάν συνεχίσει να εντυπωσιάζει.

Το παιδί-θαύμα έχει εξελιχθεί σε μεγάλο ταλέντο και περιμένουμε στο μέλλον πολλά πράγματα από αυτόν. Παίζοντας σε ένα μεγάλο τουρνουά, όπως το Euro, o Παπαδόπουλος έχει τραβήξει την προσοχή των Ευρωπαίων scouts».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης