Προβλέπει ο… Σώτερ του ταμείου

Με τον ενθουσιασμό, το πάθος και τους οπαδούς στο πλευρό τους, οι Ουκρανοί εκτός από το πάντα αξιόπιστο και σταθερό στα… δύσκολα, συγκρότημα της Σουηδίας, θα πρέπει να αντιμετωπίσουν και την «κατάρα» των διοργανωτών, οι οποίοι σχεδόν πάντα αποτυγχάνουν στις πρεμιέρες τους, χάρη και στις επιδόσεις της Εθνικής μας φυσικά…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δίψα για την επιτυχία όμως και δεδομένου ότι αυτό το παιχνίδι πρέπει να το κερδίσουν οπωσδήποτε αφού ακολουθεί «γολγοθάς» με Αγγλία και Γαλλία, καθιστά τους Ουκρανούς το φαβορί, οι οποίοι αν και δύσκολά, αναμένεται να τα καταφέρουν να πάρουν το «τρίποντο». Το άγχος και η σκοπιμότητα ίσως κρατήσουν το συνολικό σκορ σε χαμηλά επίπεδα, οπότε το under είναι το επικρατέστερο.

Άγγλοι και Γάλλοι θα παλέψουν να διακριθούν σε αυτό το euro και μια νίκη στην πρεμιέρα τους έναντι του παραδοσιακού τους αντιπάλου θα αποτελούσε το καλύτερο «φάρμακο» ψυχολογίας, πιο χρήσιμο ίσως και από τους τρεις βαθμούς. Ελαφρύ προβάδισμα έχουν οι Άγγλοι, οι οποίοι όμως τελευταία στις μεγάλες και όχι μόνο διοργανώσεις δυσκολεύονται ιδιαίτερα ακόμη και με αντιπάλους χαμηλότερου βεληνεκούς. Η ισοπαλία δεν θα δυσαρεστούσε κανέναν, δεδομένου ότι στα επόμενα παιχνίδια του ομίλου, που θα κριθεί και η πρόκριση, τα «λιοντάρια» και οι «τρικολόρ» αναμένεται να έχουν το πάνω χέρι.

Η ποιότητα των παικτών των δύο ομάδων παράλληλα ίσως αποτελούν εχέγγυο για ένα ματς με περισσότερα από δύο τέρματα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι επιλογές μου

106. Γαλλία-Αγγλία OVER (2.20)
117. Oυκρανία-Σουηδία 1 (2.35)

Απόδοση: 5,17

Επιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης