Για την πολύ αναμενόμενη Τσικνοπέμπτη τα συστατικά ενός επιτυχημένου τραπεζιού επιβάλουν καλή παρέα, φαγητό και κρασί εντός ή εκτός σπιτιού. Το ΑΛΛΟΤΙΝΟ της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων, συνοδεύει ιδανικά όλα αυτά τα στοιχεία που κάνουν ένα τραπέζι, πετυχημένο!

Για όσους αναζητούν το ιδανικό, υψηλής ποιότητας αλλά και οικονομικό κρασί για να συνοδεύσουν γευστικά το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης με τις ιδιαίτερες ψητές λιχουδιές του -αλλά και κάθε τραπέζι, η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων Α.Ε., προτείνει ΑΛΛΟΤΙΝΟ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα ανήσυχα πνεύματα που θα περάσουν την Τσικνοπέμπτη εκτός σπιτιού μπορούν να το απολαύσουν σε επιλεγμένα παρεΐστικα στέκια ενώ, για όσους μείνουν σπίτι, το αγαπημένο ΑΛΛΟΤΙΝΟ βρίσκεται σε πολύ οικονομικές τιμές, στις αλυσίδες super market Carrefour Μαρινόπουλος και Σκλαβενίτης.

Η σειρά, κυκλοφορεί σε 4 είδη: Λευκό, Ροζέ, Ερυθρό Ξηρό και Ερυθρό Ημίγλυκο, καλύπτοντας όλα τα γευστικά γούστα, με το Ερυθρό ΑΛΛΟΤΙΝΟ να έχει την τιμητική του -χάρη στο μενού των ημερών. Με το έντονο, πορφυρό του χρώμα και την γεμάτη αρώματα γεύση του θα συνοδεύσει υπέροχα κάθε πιάτο κρεατικών.

Η σειρά κρασιών «Αλλοτινό» αποτελείται από εμφιαλωμένα και υπογεγραμμένα κρασιά της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων, της μεγαλύτερης Ελληνικής εταιρείας παραγωγής οίνου, με υψηλή ποιότητα και υψηλές προδιαγραφές, σε τιμή τόσο προσιτή όσο του ανώνυμου κρασιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα κρασιά προέρχονται από τις εκλεκτές ελληνικές ποικιλίες Σαββατιανό, Ροδίτης και Αγιωργίτικο που έχουν οινοποιηθεί με φροντίδα και μεράκι στο μεγαλύτερο Οινοποιείο της Ελλάδας, στην Ριτσώνα Βοιωτίας, και έχουν εμφιαλωθεί στις Κεντρικές Εγκαταστάσεις της «Ελληνικά Κελλάρια Οίνων», στο Μαρκόπουλο Αττικής.




Περισσότερα στο www.greek-wine-cellars.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης