Ο Αντώνης Ρέμος είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής και την φετινή χειμερινή σεζόν στην νυχτερινή Αθήνα. Τρείς εβδομάδες, μετά την έναρξη των εμφανίσεών του στο νυχτερινό κέντρο «Διογένης», συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Έχοντας ως άξιους συνοδοιπόρους πάνω στην σκηνή, την Μελίνα Ασλανίδου, μια από τις καλύτερες γυναικείες φωνές του έντεχνου λαϊκού τραγουδιού, με την οποία είχε συνεργαστεί και το καλοκαίρι στην Θεσσαλονίκη, αλλά και τον μαέστρο της υποκριτικής και πολυβραβευμένο συνθέτη και τραγουδοποιό Γιάννη Ζουγανέλη, ο οποίος δίνει μια θεατρική υπόσταση στο concept που έχει στηθεί στην μουσικό θέατρο του «Διογένης». Αντώνης Ρέμος, Μελίνα Ασλανίδου και Γιάννης Ζουγανέλης επιμελούνται μια εξαιρετική μουσική παράσταση, η οποία έχει τίτλο «Μοιραία συνάντηση», μια συνάντηση που έχει γίνει πόλος έλξης για χιλιάδες Αθηναίους.

Το «Διογένης» έρχεται ξανά πρώτο στις προτιμήσεις των μουσικόφιλων, μετά την φετινή συνεργασία του με τον Αντώνη Ρέμο. Ο κατά γενική ομολογία, καλύτερος Έλληνας ερμηνευτής του σύγχρονου ρεπερτορίου, πρωτοξεκίνησε στην Αθήνα από αυτό τον χώρο.Δεν είναι λίγες οι φορές στην καριέρα του που έχει εμφανιστεί στο «Διογένης, το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει μετατραπεί σε μια μουσικοθεατρική σκηνή υψηλής αισθητικής, ικανής να φιλοξενήσει μοναδικές παραστάσεις. Οι εμφανίσεις του σχήματος Ρέμος-Ζουγανέλης-Ασλανίδου ξεκίνησαν στις 5 Δεκεμβρίου για τρεις ημέρες την εβδομάδα (Πέμπτη ,Παρασκευή, Σάββατο). Ωστόσο, την περίοδο αυτή, το «Διογένης Studio» φοράει τα γιορτινά του, μπαίνει στο πνεύμα των Χριστουγέννων και είναι έτοιμο να σας χαρίσει ατελείωτες στιγμές διασκέδασης, ανοίγοντας τις πύλες του περισσότερες ημέρες για να απολαύσετε το ένα ρεβεγιόν που θα θυμάστε για πάντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αντώνης Ρέμος βάζει την υπογραφή του σε ένα σχήμα υψηλών προδιαγραφών, το οποίο ήδη έχει πάρει τα εύσημα και έχει κερδίσει πολύ καλές κριτικές από τον κόσμο. Πλήθος επωνύμων καταφθάνουν κάθε εβδομάδα για να διασκεδάσουν με την υπέροχη φωνή του ερμηνευτή, ενώ και ο κόσμος γεμίζει κάθε φορά το νυχτερινό κέντρο «Διογένης». Ο Αντώνης Ρέμος έχει μια διαδρομή γεμάτη επιτυχίες και σημαντική δισκογραφική παρουσία. Έχει κυκλοφορήσει δεκάδες δίσκους, με πρώτο το 1996, όταν και συστήθηκε στον κόσμο. Τα περισσότερα albums του έγιναν χρυσά και πλατινένια, ενώ μέσα από αυτά ξεχώρισαν πολλά τραγούδια, τα οποία αναρριχήθηκαν στην κορυφή των airplays. Αρχές του 2014, κυκλοφόρησε το ντουέτο με την Άννα Βίσση «Ένα η κανένα» και λίγους μήνες αργότερα το single “Γίνεται» που έγινε η μεγαλύτερη επιτυχία του καλοκαιριού.

Οι πρώτες εμφανίσεις του Αντώνη Ρέμου στα μπουζούκια ξεκίνησαν από την Θεσσαλονίκη, ενώ δεν άργησε να κατέβει στην Αθήνα και να γίνει πολύ γρήγορα κυρίαρχος της νυχτερινής ζωής. Μεγάλο βάρος έχει δώσει και στις συναυλίες του, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, όπου έχει ταξιδέψει αρκετές φορές για να τραγουδήσει. Στην Αθήνα έχει βρεθεί, κυρίως, στα νυχτερινά κέντρα της οικογένειας Παπαθεοχάρη, με την οποία διατηρεί πολύ καλές φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις. Το Pantheon Theater, το οποίο παλαιότερα λεγόταν «Αθηνών Αρένα», αλλά και το «Διογένης» είναι τα μαγαζιά στα οποία έχει εμφανιστεί τις περισσότερες σεζόν, όντας πάντα το πρώτο όνομα. Το καλοκαίρι, ο Αντώνης Ρέμος πραγματοποίησε περιοδεία σε επιλεγμένους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα. Επίσης, πραγματοποίησε συναυλίες και με την Άννα Βίσση, την οποία συνεργάστηκε πέρσι στο Pantheon Theater και στην μουσική παράσταση «Ένα η κανένα», σε μια σύμπραξη που αναμφίβολα έκλεψε την παράσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης