Το Rock Gallery είναι το rock στέκι που πρωτίστως σέβεται τους θαμώνες του. Το όνομα του δικαιολογείται απόλυτα, μια και στους τοίχους του φιλοξενούνται κάδρα, φωτογραφίες και αφίσες από τα πιο σημαντικά στιγμιότυπα και πρόσωπα της rock και όχι μόνο ιστορίας, ενώ η μεγάλη – american style – μπάρα με τα πολύ αναπαυτικά δερμάτινα καθίσματα σε περιμένει να «την πιείς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεγάλη έμφαση στις μπύρες με πέντε (5) βαρελίσιες και σε μονόλιτρα, μπότες ή πύργους και σαράντα πέντε (45) ετικέτες σε φιάλες, καλύπτουν και τον πιo απαιτητικό λάτρη του ζύθου, ενώ η συνοδεία με λουκάνικα σε μερίδες ή ποικιλία, hot dog, πίτσα σου διασφαλίζει να μη φύγεις πεινασμένος.

Καθημερινά από τις 9:00 μμ DJ (όχι λίστες) σε classic rock, alternative, blues, funk αλλά και 50s, 60s και 80s επιλογές, πάντα σε σωστή ένταση που επιτρέπει την επικοινωνία.

Ένα από τα ατού του Rock Gallery είναι αναμφισβήτητα τα live είτε με φουλ μπάντες είτε ακουστικά στα οποία συνήθως γίνεται το αδιαχώρητο (γι’ αυτό καλό είναι να γίνεται κράτηση από πριν). Πάντα ποιοτικά σχήματα και τέλειος ήχος (ποτέ δε θα νοιώσεις το χαρακτηριστικό βούισμα όταν πας σπίτι σου να κοιμηθείς!!)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τώρα αν είσαι φίλος των darts (κοινώς βελάκια) ή θες απλά να μάθεις, υπάρχει ειδικός χώρος για να παίξεις συντροφιά με την παρέα, την ομάδα ή τη μπύρα σου!

Για το καλοκαίρι ή τις καλές χειμωνιάτικες ημέρες, υπάρχουν και τραπεζάκια έξω στη πλατεία ακριβώς απέναντι από τη κύρια είσοδο.

Έχετε αυτοκίνητο; Κανένα πρόβλημα. Ειδική τιμή στο Polis Parking, το οποίο βρίσκεται στα 100 περίπου μέτρα, με κόστος 1 ευρώ ανά ώρα έως και για 6 ώρες, απλά με την απόδειξη του Rock Gallery.

Αν πάλι δεν έχετε αυτοκίνητο λεωφορεία και τραμ υπάρχουν στα 100 μέτρα.

Facebook: http://www.facebook.com/therockgallery

Συγκοινωνία: Τραμ, λεωφορείο (218)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης