Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Πού αλλού; Στην Αμερική φυσικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το χάος ξεκίνησε λίγο αφότου η 27χρονη Melina Logan πήρε ένα Honda Civic για test drive από αντιπροσωπεία στο Μαϊάμι, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ. Η αντιπροσωπεία έδωσε αμέσως σήμα και οι αρχές την πρόλαβαν γρήγορα. Εκείνη όμως αρνήθηκε να σταματήσει και αποφάσισε να οδηγήσει την αστυνομία σε καταδίωξη, αναπτύσσοντας ταχύτητες έως 145χλμ./ώρα, θεωρώντας πως θα καταφέρει να ξεφύγει και να… κρατήσει το αυτοκίνητο.

Τα πλάνα από την dashcam που έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρχές, δείχνουν έναν αστυνομικό να καταδιώκει την Logan, έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Κάποια στιγμή, ο αστυνομικός συγκρούεται με το πίσω μέρος ενός άλλου περιπολικού της αστυνομίας που είναι σταθμευμένο στην άκρη του αυτοκινητόδρομου, όμως συνεχίζει απτόητος την καταδίωξη. Παρά την πυκνή κυκλοφορία (ήταν ώρα αιχμής), η Logan φαίνεται να περνάει με επικίνδυνους ελιγμούς ανάμεσα από άλλα αυτοκίνητα, προτού μπει στη Λ.Ε.Α. όσο ο αστυνομικός εξακολουθεί να την καταδιώκει.

Μετά από λίγο, το Civic συγκρούεται με το τσιμεντένιο διαχωριστικό καθώς η λωρίδα έκτακτης ανάγκης στενεύει, ενώ η καταδίωξη ολοκληρώνεται λίγα λεπτά αργότερα, όταν χτυπά στο πίσω μέρος ενός φορτηγού και σταματά στην άκρη του αυτοκινητόδρομου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αστυνομικός που καταδιώκει τρέχει γρήγορα προς το αυτοκίνητο με το όπλο του προτεταμένο. Η δράστης φαίνεται να βγαίνει αργά από το αυτοκίνητο όμως ξαφνικά πηδάει στη λίμνη. Για κακή της τύχη υπήρχε ελικόπτερο των τοπικών μέσων ενημέρωσης που την παρακολουθούσε όσο βρισκόταν στο νερό και έτσι δεν άργησε να την ανασύρει η αστυνομία και να τη συλλάβει.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης