Επιμέλεια: Νικόλας Αρώνης

Ο Τζον Μαρτέλλο είναι ένας όμορφος παλιομοδίτης. Οι φίλοι του τον αποκαλούν “Don Jon”, λόγω της ικανότητας του να σαγηνεύει τις γυναίκες. Παρ’όλα αυτά, βρίσκει πολύ μεγαλύτερη ευχαρίστηση μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή του. Η Μπάρμπαρα είναι μια πανέμορφη κοπέλα, που μεγάλωσε με καλές ρομαντικές κομεντί, κι ονειρεύεται τη μέρα που θα βρει τον ιππότη της για να φύγουν μαζί στο ηλιοβασίλεμα. Ενάντια στις κοινωνικές φαντασιώσεις και τα όνειρα τους, οι δυό τους θα προσπαθήσουν να ανακαλύψουν την πραγματική οικείοτητα, σ’ αυτή την απρόσμενη και ξεκαρδιστική κωμωδία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ , στέκεται για πρώτη φορά πίσω από τις κάμερες, και μας παραδίδει την πρώτη μεγάλου μήκους του ταινία “Δον Ζουάν», που έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Βερολίνου.
Σε πολύ μικρή ηλικία, απέσπασε το Βραβείο Young Artist, για το ρόλο του στο δράμα του Ρόμπερτ Ρέντφορντ A River Runs Through It.

Έγινε γνωστός από την τηλεοπτική σειρά του NBC, “3rd Rock from the Sun.” Μετά από έξι επιτυχημένες σεζόν, σταμάτησε την υποκριτική για να φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο της Κολούμπια.

Ο Γκόρντον-Λέβιτ ίδρυσε και διοικεί την εταιρία παραγωγής hitRECord. Οποιοσδήποτε έχει μια σύνδεση στο ίντερνετ μπορεί να συμμετέχει στην διαδικτυακκή κοινότητα χιλιάδων καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο. Τα τελευταία χρόνια η εταιρία έχει προβάλλει τις μικρού μήκους παραγωγές της στο Σάντανς και σε άλλα φεστιβάλ, έχει εκδόσει βιβλία, δίσκους και έχει οργανώσει περιοδείες μουσικών. Για κάθε παραγωγή, τα έσοδα μοιράζονται ακριβώς στη μέση. Αυτή τη στιγμή, ο “RegularJOE” (όπως είναι γνωστός στην ιστοσελίδα) εργάζεται για τη μεγαλύτερη συνεργασία που είχε ποτέ η εταιρία- το HITRECORD ON TV! Η σειρά θα παιχτεί για πρώτη φορά στο νέο κανάλι Pivot, τον Ιανουάριο του 2014.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

του Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ
Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ Σκάρλετ Γιόχανσον Τζούλιαν Μουρ Τόνι Ντάνζα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης