Μία ιστορική μάχη στη μεγάλη οθόνη

Έπειτα από το καταστροφικό δυστύχημα στο γερμανικό Grand Prix στο Nürburgring που θα μπορούσε να τον σκοτώσει, o Νίκι Λάουντα (Brühl) επιστρέφει για να αντιμετωπίσει τον αντίπαλό του, Τζέιμς Χαντ, (Hemsworth) στην προσπάθειά τους για την κατάκτηση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος του 1976 στο Fuji στην Ιαπωνία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το RUSH αφηγείται την αληθινή ιστορία δύο πολύ μεγάλων αντιπάλων στην ιστορία της Formula 1: του γοητευτικού Άγγλου πλεϊμπόι Τζέιμς Χαντ και του μεθοδικού, ευφυούς αντιπάλου του, Νίκι Λάουντα.

Με ματιές και στην προσωπική ζωή τους, τόσο εντός όσο και εκτός της αγωνιστικής πίστας, ακολουθούμε τους δύο οδηγούς καθώς αυτοί εξωθούν τον εαυτό τους μέχρι τα όρια της φυσικής και ψυχολογικής αντοχής τους. Εκεί όπου δεν υπάρχει συντομότερος δρόμος προς τη νίκη, ούτε περιθώριο λάθους, διότι το λάθος κοστίζει ακριβά και μπορεί να το πληρώσουν με τη ζωή τους.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο του 2013 στη Μεγάλη Βρετανία και μετά θα έρθει και στη χώρα μας. Οι φίλοι σινεφίλ που αγαπούν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό θα πρέπει να κάνουν υπομονή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Νικόλας Αρώνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης