Το Σάββατο 23 Μαρτίου η ομάδα Evolution σε συνεργασία με την klik Rec και την Swift Rec, παρουσιάζουν μια ακόμα μοναδική μουσική βραδιά στο Club Inbox με special guests τους Jerome Sydenham, Scsi-9, GPal & George Kyriakou σε ένα οκτάωρο dj set με τα τελευταία trends απο τον χώρο της techno & house μουσικής σκηνής.

Οι Anton Kubikov και Maxim Milyutenko είναι ευρέως γνωστoἰ ως SCSI-9 και είναι μακράν το πιο αναγνωρίσιμο techno δίδυμο από τη Ρωσία. Με συνολικά πάνω από 50 κυκλοφορίες και 120 κομμάτια σε ετικέτες, όπως οι Protez, Traum / Trapez, Salo, Freizeitglauben, Morris Audio, highgrade, Klik Records, Force Tracks, Tyrant και Kompakt, οι Scsi-9 έχουν κερδίσει τον σεβασμό των pionners του χώρου άνα τον κόσμο με τον πολύ ιδιαίτερο και εκλεκτικό ήχο που δημιουργούν για μια ολόκληρη δεκαετία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Jerome Sydenham με την σειρά του αποτελεί μια ακόμα μεγάλη προσωπικότητα της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής με τεράστια προσφορά στον χώρο της house και της techno μουσικής σκηνής μέσα από το προσωπικό του label την Ιbadan Records. Κάτοικος πλἐον Βερολίνου ο Jerome εξακολουθεί να δημιουργεί ευφάνταστες μουσικές να ταξιδεύει ανά τον κόσμο και να παρουσιάζει με τον ιδιο ενθουσιασμό δυναμικά techno dj sets.

Την βραδιά θα πλαισιώσουν μουσικά δύο μορφές της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής με επίσης τεράστια προσφορά στον χώρο για περισσότερο από μια δεκαετία οι George Kyriakou και ο label onwer της Swift Ρecords, GPal.

Scsi-9
GPal
George Kyriakou
8hours dj set

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σάββατο 23 Μαρτίου
INBOX Club
Βουλιαγμένης 22 | Κάτω

Entrance: 10€
Doors Open: 00:00hrs.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης