Πρόκειται για τον μεγαλύτερο και τον πιο λεπτομερή multiplayer server που έχει υπάρξει ποτέ στην ιστορία του Minecraft.

Το ονομαζόμενο Aerna είναι ένα project που στοχεύει να δημιουργήσει έναν ολόκληρο φανταστικό κόσμο δίνοντας σημασία και στην παραμικρή λεπτομέρια. Τα 102,400 blocks και τα 84GB που συναποτελούν τον κόσμο, κάνουν μια ομάδα μελών (αρχικά δύο κι αργότερα πολύ περισσότεροι) που πήραν αργότερα μέρος στο project να πιστεύουν ότι έχουν χτίσει τον μεγαλύτερο ψηφιακό κόσμο που έχετε δει στο Minecraft.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα σχεδίασε εξαρχής τα πάντα. Η γεωγραφία και η τοποθέτηση των κτηρίων ήταν προκαθορισμένη, ενώ παράλληλα λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες όπως τον άνεμο και τις τεκτονικές μετατοπίσεις, η ομάδα δημιούργησε ρεαλιστικά, φυσικά φαινόμενα. Αρκετός χρόνος και σκέψη, επίσης, δόθηκε για τη δημιουργία μιας πληθώρας λαϊκών παραδόσεων!

“Έχουμε μια ιδιαίτερα ικανή ομάδα χτιστών που δημιουργούν πόλεις και χώρες με τεράστια λεπτομέρεια. Έχουμε δημιουργήσει πλούσιους πολιτισμούς και ιστορία, ενώ έχουμε χρησιμοποιήσει και αναγνωρισμένους αρχιτεκτονικούς ρυθμούς”, δήλωσε η ομάδα σε δημοσίευση της στο Minecraft Forum και πρόσθεσε: “Οι πόλεις θα είναι πολυσύχναστες, με NPCs που θα ανταποκρίνονται στις εντολές σας, ενώ θα μπορείτε να εισέλθετε στα καταστήματα καθώς και σε όλα τα κτίρια. Θα υπάρχει επίσης μια ευρεία γκάμα από quests και αποστολές σε κάθε πόλη.”.

Αυτή είναι η τρίτη έκδοση του Aerna. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια ευρεία λίστα εικόνων από το χάρτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε το review του Minecraft και επισκεφθείτε σήμερα τον Minecraft Server του GameWorld.

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης