Η Namco ανακοίνωσε το Tekken 7 πριν από λίγες ώρες στο πρωτάθλημα του Evolution, με ένα teaser τρέιλερ το οποίο θα δείτε παρακάτω.

Το Tekken 7 αναπτύσσεται με την Unreal Engine 4 της Epic Games, αφορά τους Mishima, την πιο δυσλειτουργική οικογένεια του παιχνιδιού, που είναι πάλι στα μαχαιρώματα. Στο τρέιλερ βλέπουμε την Kasumi, μητέρα του Kazuya και αγαπητικιά του Heihachi. H Kazumi λοιπόν πιστεύει πως πρέπει να σταματήσει τον Heihachi καθώς ο Kazuya τον κατηγορεί ότι σκότωσε την μητέρα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τρέιλερ τελειώνει με το εξής μήνυμα «Είναι η τελευταία μάχη». Ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί οι πλατφόρμες για το Tekken 7, αλλά αναμένεται να κυκλοφορήσει για το PlayStation 4 και το Xbox One. Ο εκτελεστικός παραγωγός των σειρών Tekken και σκηνοθέτης του παιχνιδιού, Katsuhiro Harada είπε ότι η Unreal Engine 4 ήταν μια επιλογή διευκόλυνσης των προγραμματιστών, ώστε να αφοσιωθούν στην διαμόρφωση του παιχνιδιού παρά στο να εστιάσουν στην δημιουργία μιας δικής τους μηχανής γραφικών.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε: «Με την Unreal Engine 4, θα μπορούσαμε γρήγορα να επιτύχουμε την οπτική ποιότητα που αναμένεται για μια next-gen πλατφόρμα αλλά και να το ξεπεράσουμε». Τέλος πρόσθεσε ότι « Όχι μόνο η Unreal Engine 4 είναι δυνατή και εύκολη στη χρήση, αλλά μας επιτρέπει να μεταφέρουμε το Tekken 7 σε όποια πλατφόρμα επιθυμούμε».

Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε στις 25 Ιουλίου σε πάνελ της Comic-Con. Πείτε μας πως σας φαίνονται τα καινούργια αυτά νέα στο Tekken 7 forum topic του GameWorld.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης