Με την πρόσφατη ανακοίνωση στο Origin έχετε την ευκαιρία να μαζέψετε την παρέα σας και να λιώσετε για μια ολόκληρη εβδομάδα σε ένα από τα μεγαλύτερα First-person shooter, στο Battlefield 4.

Όσοι δεν γνωρίζετε το Origin είναι ένα λογισμικό ψηφιακής διανομής από την Electronic Arts, που σας επιτρέπει να αγοράσετε παιχνίδια για τα PC και για φορητές πλατφόρμες μέσω του Client του Origin. Θα έχετε ένα χρονικό περιθώριο μέχρι τις 14 Αυγούστου για να κατεβάσετε το Battlefield 4 Game Time στο Origin Game Library. Αυτό σημαίνει πως θα έχετε μπροστά σας 168 γεμάτες ώρες gameplay για να αφοσιωθείτε τόσο στο Single-player Campaign όσο και στο multiplayer.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημαντικό είναι πως οι ώρες αυτές δεν σταματούν ακόμα και αν εσείς αποφασίσετε να κάνετε ένα διάλειμμα οπότε να έχετε στο μυαλό σας πως θα πρέπει να ορίσετε ένα πρόγραμμα για να αποκτήσετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία από αυτή την ευκαιρία. Αν επιθυμείτε να ξεκινήσετε τώρα το μόνο που χρειάζεται είναι να προσθέσετε το συγκεκριμένο στην βιβλιοθήκη των παιχνιδιών σας και να το κατεβάσετε. Τέλος δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν θα χάσετε κάποιες ώρες κατά τη διάρκεια του κατεβάσματος διότι το χρονικό περιθώριο ξεκινάει από τη στιγμή που θα το τρέξετε για πρώτη φορά.

Δείτε όλα τα τελευταία νέα για το Battlefield 4 και συζητήστε μαζί μας στο αντίστοιχο forum topic του GameWorld.

Πηγή: GameWorld.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης