Στο πολυαναμενόμενο sequel του σαδιστικού Action RPG Dark Souls θα διεξαχθεί μια closed beta, η οποία θα ξεκινήσει στις 5 Οκτωβρίου.

Να θυμίσουμε ότι πίσω από την ανάπτυξη του Dark Souls 2 είναι για μία ακόμη φορά η Ιαπωνική προγραμματιστική εταιρεία From Software, η οποία στο παρελθόν μας είχε προσφέρει και το Demon’s Souls σε συνεργασία με την Japan Studio της Sony. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η beta θα είναι προσβάσιμη τόσο από τους Ευρωπαϊκούς, όσο και τους Αμερικανικούς servers του PS3 και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το περιεχόμενό της θα είναι διαφορετικό από το demo του Dark Souls 2 που είδαμε στα πλαίσια της E3.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H Namco Bandai Games που θα αναλάβει την έκδοση του Dark Souls 2 για την ώρα δεν έχει δώσει στην δημοσιότητα λεπτομέρειες για το πότε θα ξεκινήσουν οι εγγραφές στην beta, αν και φημολογείται ότι θα ξεκινήσουν στις 5 Σεπτεμβρίου. To πιθανότερο είναι ότι περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν μέσω της επίσημης σελίδας του Dark Souls 2 στο Facebook. Οπότε όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στην closed beta μείνετε συντονισμένοι. Φυσικά οπότε υπάρξει κάποιο νεότερο θα σας ενημερώσουμε κάνοντας update το άρθρο.

To Dark Souls 2 θα κυκλοφορήσει στις 14 Μαρτίου 2014 για PS3 και Xbox 360.

Διαβάστε το review του Dark Souls από το GameWorld.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης