Το νέο expansion του World of Warcraft με τίτλο Warlords of Draenor, κυκλοφόρησε χθες και αντιμετώπισε μια σειρά από σημαντικά προβλήματα.

Καταρχήν σχεδόν όλοι οι servers είχαν lag spikes, κάτι λογικό που συμβαίνει σε κάθε κυκλοφορία MMORPG. Πολλές φορές η Bank ήταν μη προσβάσιμη ενώ υπήρχαν μέχρι και παίκτες που έκαναν trolling, βάζοντας το mount τους ακριβώς μπροστά απ’ την bank, ώστε να δυσκολέψουν την πρόσβαση των υπολοίπων!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πέμπτο expansion του WoW όμως αντιμετώπισε μια σειρά από DDos Attacks, σύμφωνα με τον Micah Whiple (Bashiok), Community Manager της Blizzard, που ανακοίνωσε το συμβάν αυτό στα επίσημα forums της εταιρείας. Οι developers της Blizzard δουλεύουν πυρετωδώς ώστε να επιλύσουν τα όποια θέματα και προς το παρόν έχουν μειώσει την χωρητικότητα των servers κάτι που σημαίνει μεγαλύτερο queue.

Η Χριστιάνα Θάνου βρίσκεται στα dungeons του Azeroth και σας ετοιμάζει το σχετικό review. Μέχρι τότε διαβάστε το World of Warcraft: Warlords of Draenor preview.

Συζητήστε για το World of Warcraft: Warlords of Draenor. Αν ψάχνετε συμπαίκτες τότε μπείτε σε αυτό το forum topic ώστε να ανταλλάξετε Battle.net IDs.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης