Σε ανακοίνωσή του, ο Phil Rogers, διευθύνων σύμβουλος της Square Enix, μίλησε εις βάθος για τα πρόσφατα οικονομικά προβλήματα και την αναδιάρθρωση της εταιρείας. Μέσα από όλα αυτά όμως ξεχώρισε η ανακοίνωση ενός νέου Tomb Raider της Crystal Dynamics

Σύμφωνα με τον Phil Rogers ο νέος τίτλος είναι σε προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης ενώ στοχεύει στις κονσόλες όγδοης γενιάς (PS4, Xbox One, πιθανόν και Wii U). Ο Darrell Gallagher, επικεφαλής του Product Development στην Square Enix, επιβεβαίωσε με τη σειρά του την εξέλιξη αυτή μέσω του επίσημου Tumblr profile του Tomb Raider. Ανέφερε πως όλοι στην εταιρεία του είναι πολύ ενθουσιασμένοι για την ανάπτυξη του παιχνιδιού, επανέλαβε όμως ότι δεν μπορούν να ειπωθούν άλλες λεπτομέρειες σε αυτό το στάδιο. Παράλληλα επιβεβαιώθηκε από τον Phil Rogers η δέσμευση της εταιρείας σε παραγωγές υψηλού προϋπολογισμού, σε αντίθεση με πρόσφατες φήμες που την ήθελαν να εγκαταλείπει αυτό το οικονομικό μοντέλο. O Phil Rogers υποσχέθηκε πως σύντομα θα μάθουμε περισσότερα για τα νέα games της Square Enix ενώ ενθάρρυνε κάθε οπαδό της εταιρείας να επικοινωνήσει μαζί του μέσω email, αν και δεν υπόσχεται απαντήσεις για όλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Tomb Raider ενθουσίασε τους reviewers τη φετινή χρονιά και κατάφερε να πουλήσει 3,4 εκατομμύρια αντίτυπα, παρότι η Square Enix περίμενε τα διπλάσια. Διαβάστε το review του Tomb Raider από το GameWorld και αναμείνατε για την συνέχεια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης