Η Turtle Rock Studios, δημιουργός του First-Person Shooter Left 4 Dead με τα αγαπημένα μας ψυχωτικά zombies, ανακοίνωσε στην CES 2014 το Evolve.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για ένα FPS που θα διεξάγεται σε έναν κόσμο επιστημονικής φαντασίας, όπου η ανθρωπότητα θα μάχεται ενάντια σε εξωγήινους. Στο Hunt mode, πέντε παίκτες, τέσσερις στρατιώτες και ένα τέρας, θα παλεόυν ενάντια σε εξωγήινους σε ένα είδος survival mode, μετά τον κάθε γύρο του οποίου το τέρας που βρίσκεται στην ομάδα σας θα αναβαθμίζεται σε μέγεθος και δύναμη.

Αρχικά το παιχνίδι προοριζόταν για publishing από την THQ. Όταν τον Δεκέμβριο του 2012 η τελευταία κήρυξε πτώχευση, η 2K Games εξαγόρασε το Evolve και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2013 για 10.8 εκατομμύρια δολάρια. Ο συνιδριτής της Turtle Rock, Phil Robb, είπε ότι η εταιρεία του είχε μια ιδιαίτερα θετική θέση μετά τις διαπραγματεύσεις, παρότι απέτυχε στο να εξαγοράσει την ονομασία και ουσιαστικά να ανεξαρτητοποιηθεί.

Το Evolve θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2014 για PC, PS4 και Xbox One. Όπως αντιλαμβάνεστε, το development περνάει αργά αλλά σταδιακά στις κονσόλες νέας γενιάς.

Συντάκτης: manos@gameworld.gr (Μάνος Γρυπάρης)
Πηγή: GameWorld.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης