Σύμφωνα με ανακοίνωση της EA Sports, στο Ultimate Team, το δημοφιλέστερο online mode του Fifa 14, θα έχουμε για πρώτη φορά την εισαγωγή των chemistry styles (στυλ χημείας παίκτη), τα οποία υπόσχονται να αυξήσουν το βάθος του gameplay στο FIFA Ultimate Team.

Μέσω αυτής της προσθήκης κάθε παίκτης θα έχει το δικό του chemistry style, το οποίο θα εμπλουτίζει συγκεκριμένες ικανότητές του καθώς επίσης θα επηρεάζει τα χαρακτηριστικά που βελτιώνονται ανάλογα με την απόδοση της ομάδας. Αυτό σημαίνει πρακτικά πως σε αντίθεση με τις προηγούμενες εκδόσεις του FIFA Ultimate Team όπου όλα τα χαρακτηριστικά των παικτών βελτιώνονταν ανάλογα με την απόδοση της ομάδας με το πέρας του κάθε αγώνα, πλέον θα μπορείτε να δείτε συγκεκριμένα ποια χαρακτηριστικά βελτιώθηκαν και σε τι βαθμό, ανάλογα με το επίπεδο της χημείας του εκάστοτε παίκτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την EA Sports συνολικά θα υπάρχουν περίπου 20 chemistry styles όπως παραδείγματος χάρη στυλ χημείας για τους αμυντικούς που θα επικεντρώνονται στη δύναμη και τις κεφαλιές ή –όσον αφορά στους μέσους- στις πάσες. Θα μπορείτε να επιλέξετε το chemistry style του κάθε παίκτη αποφασίζοντας αν θέλετε να ισχυροποιήσετε τις δυνάμεις του ή να βελτιώσετε τις αδυναμίες του. Σύμφωνα με δηλώσεις του Marcel Kuhn, της EA Sports, που έκανε στο Eurogamer, μέσω αυτού του μηχανισμού ακόμα και οι ίδιες ομάδες θα έχουν διαφορετική αίσθηση ανάλογα με τα chemistry style που θα έχει εφαρμόσει ο εκάστοτε παίκτης στα μέλη της ομάδας. 

Το FIFA 14 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου για PC, PS2, Wii, 3DS, PSP, Vita, iOS και Android συσκευές, PS3, Xbox 360, καθώς και στα PS4 και Xbox One. Διαβάστε το review του FIFA 13 στο GameWorld.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης