Όπως σας ενημερώσαμε στο σχετικό άρθρο Gamescom 2013: Τι θα δούμε η φετινή έκθεση Gamescom που θα διεξαχθεί στην Κολωνία της Γερμανίας από αύριο μέχρι και την Κυριακή 25 Αυγούστου, ξεχωρίζει για τέσσερις συνεντεύξεις τύπου.

Η αρχή θα γίνει με το Microsoft showcase event αύριο στις 11:00 ώρα Ελλάδας στο οποίο δεν επιτρέπεται η τηλεοπτική κάλυψη. Θα σας ενημερώσουμε με σχετικό άρθρο σε περίπτωση που προκύψουν νέες ειδήσεις, κάτι που άλλωστε είναι πολύ πιθανό. Στη συνέχεια τη σκυτάλη θα πάρει η Electronic Arts της οποίας την συνέντευξη τύπου θα παρακολουθήσετε live από το GameWorld αύριο Τρίτη στις 17:00.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε την συνέντευξη τύπου της Electronic Arts

Τι αναμένουμε
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουμε στα χέρια μας η Electronic Arts θα παρουσιάσει ένα νέο map και ένα καινούργιο mode για το Battlefield 4, αλλά και μια playable μορφή του Titanfall. Επίσης αναμένεται να δούμε επίσης τα Need for Speed Rivals, Fifa 14, Command and Conquer και The Sims 4 και ίσως κάποιο update σχετικά με την ανάπτυξη του Dragon Age: Inquisition.

[LIVE UPDATE] H προβολή θα ξεκινήσει αύριο Τρίτη στις 17:00. Ενώ θα παρακολουθείτε την συνέντευξη τύπου θα μπορείτε να διαβάζετε την περιγραφή των όσων συμβαίνουν κάνοντας refresh αυτό το άρθρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά από την Gamescom δεν θα μπορούσε να λείψει ένας publisher-κολοσσός όπως η Electronic Arts. H αμερικανική εταιρεία θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στις 17:00 το απόγευμα στις 20 Αυγούστου, όπου περιμένουμε να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για τις επερχόμενες κυκλοφορίες της. 

Στο κάτω μέρος αυτού του άρθρου μπορείτε να σχολιάζετε τις προβλέψεις σας αλλά και τις εξελίξεις των όσων θα συμβούν κατά την διάρκεια της press conference. Για εκτενή συζήτηση μετά την λήξη της συνέντευξης τύπου επισκεφθείτε το topic Gamescom 2013 στο forum του GameWorld.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης