Πριν από μια εβδομάδα περίπου κυκλοφόρησε το Grand Theft Auto 5 και οι περισσότεροι από εσάς δεν έχετε καν προλάβει να τερματίσετε το single-player mode. Όμως η Rockstar θα λανσάρει την 1η Οκτωβρίου το multiplayer mode του, με την ονομασία Grand Theft Auto Online. Μάλιστα, διέρρευσε σήμερα ότι θα υπάρχει η επιλογή να αγοράζετε in-game λεφτά, πληρώνοντας με κανονικά χρήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικότερα, ένας παρατηρητικός χρήστης του Reddit εντόπισε στο site της αμερικάνικης εταιρίας την παραπάνω πληροφορία. Θα υπάρχουν τέσσερα διαφορετικά πακέτα που θα μπορείτε να αγοράσετε. Το Red Shark Cash Card θα δίνει 100.000$ in-game λεφτά, το Tiger Shark Cash Card θα προσθέτει στον χαρακτήρα σας 200.000$, το Bull Shark Cash Card 500.000$ και τέλος το Great White Shark Cash Card 1.250.000$. Οι τέσσερις αυτές επιλογές φαίνονται και στην παρακάτω εικόνα.

GTAV ingame cash

Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για το πόσο θα κοστίζουν τα παραπάνω πακέτα.  Η εταιρία ανάπτυξης έχει την ακόλουθη περιγραφή για αυτά τα αντικείμενα: «Τα μετρητά είναι ο βασιλιάς της πόλης. Λύστε τα χρηματικά προβλήματα σας και πάρτε ότι θέλετε από το Los Santos και το Blaine County με την αγορά αυτών των πακέτων μετρητών για το Grand Theft Auto Online». Κατά την αγορά ενός τέτοιου πακέτου θα καταθέτονται αυτόματα στον τραπεζικό λογαριασμό του χαρακτήρα σας τα αντίστοιχα μετρητά.

Πρόκειται για μία έξυπνη κίνηση από την Rockstar games αφού πλέον δεν θα είναι αναγκαίο να το «λιώσετε» για να αποκτήσετε ακριβά αμάξια, όπλα και γενικότερα αγαθά. Τέλος, μπορείτε να διαβάσετε το review του Grand Theft Auto V από το GameWorld.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Grand Theft Auto Online θα κυκλοφορήσει σε PS3 και Xbox 360 την 1η Οκτωβρίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης