Η συν-δημιουργός του LittleBigPlanet Vita, η Σουηδική Tarsier, επιβεβαίωσε ένα νέο ΙP για το PS4, το Hunger.

Πρόκειται για ένα third-person 3D Αction/Αdventure με στοιχεία stealth και εξερεύνησης και η Tarsier έχει εξασφαλίσει υποστήριξη της τάξεως των 67 χιλιάδων ευρώ για το development από την Nordic Game Program, η οποία στο παρελθόν έχει στηρίξει games όπως τα Limbo, Spin the Bottle και The Ball.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Hunger πρωταγωνιστεί ένα εννιάχρονο κορίτσι που ονομάζεται Six, η οποία έχει αρπαχθεί από στο σπίτι της και δουλεύει στο The Maw, ένα σουρεαλιστικό υποβρύχιο θέρετρο της ισχυρής ελίτ. Όταν θα παρουσιαστεί η ευκαιρία η Six θα δοκιμάσει να δραπετεύσει και το παιχνίδι περιγράφει το ταξίδι της στον παράξενο κόσμο του The Maw.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Hunger, αλλά σύμφωνα με απάντηση σε ερώτηση σχετικά με τις πλατφόρμες που θα διατεθεί, οι υπεύθυνοι της Tarsier είπαν: “Προς το παρόν σκοπεύουμε να το κάνουμε έναν downloadable τίτλο για το PS4”. Για το PS Vita δεν ειπώθηκε κάποιο σχόλιο.

Μπορείτε προς το παρόν να ρίξετε μια ματιά στο επίσημο site του παιχνιδιού και να τσεκάρετε τις πρώτες εικόνες concept art που υπάρχουν στο τέλος του άρθρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συντάκτης: grigoris@gameworld.gr (Γρηγόρης Βούλγαρης)
Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης