Η Konami ανακοίνωσε σήμερα την παρουσία της στην Gamescom, η οποία θα περιλαμβάνει gameplay videos από Metal Gear Solid V: The Phantom Pain και Pro Evolution Soccer 2015.

Αμφότερα αναπτύσσονται με την Fox Engine, η οποία θα τεθεί πλέον σε πλήρη ισχύ (όταν την είδαμε στο PES 2014 βρισκόνταν ακόμη σε ανάπτυξη) επομένως θα πρέπει οι απαιτήσεις μας να είναι υψηλές στον τομέα των γραφικών. Τα games θα παρουσιαστούν σε κονσόλες όγδοης γενιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Metal Gear Solid V θα παρουσιαστεί μέσω εκτενή gameplay videos και ο game designer κι αντιπρόεδρος της Konami Hideo Kojima θα μας παρουσιάσει την ιστορία “όπως την οραματιζόταν πάντοτε” όπως χαρακτηριστικά δηλώνει η Konami. Όσο για το PES 2015 θα έχουμε για πρώτη φορά ένα demo, το οποίο υπόσχεται να ανεβάσει το ποδοσφαιράκι ένα επίπεδο πιο πάνω σε σχέση με πέρυσι, τουλάχιστον στο οπτικό κομμάτι. 


Η Gamescom 2014 θα λάβει χώρα στην Κολωνία της Γερμανίας, 14-17 Αυγούστου. Οι συνεντεύξεις τυπου θα ξεκινήσουν λίγα εικοσιτετράωρα νωρίτερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε τις πρώτες πληροφορίες απ’ το Pro Evolution Soccer 2015 και το review του Metal Gear Solid: Ground Zeroes στο Xbox One και το PS3 αντίστοιχα.

Συζητήστε για το Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes στο αντίστοιχο forum topic.

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης