Στην E3 η Square Enix αποκάλυψε το Rise of the Romb Raider ως timed exclusive για τις κονσόλες Xbox.

Σήμερα η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι θα διανεμηθεί από την Microsoft, παρότι ο Phil Spencer, επικεφαλή του τμήματος Xbox, είχε δηλώσει παλαιότερα ότι η συνεργασία θα έχει ορισμένη χρονική διάρκεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την είδηση αρχικά επιβεβαίωσε ο Aaron Greenberg, διευθυντής marketing του Xbox, μέσω Twitter. “Η Microsoft δεν θα υποστηρίξει μόνο το development του παιχνιδιού, αλλά και το retail και marketing κομμάτι. Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσουμε ένα νέο Tomb Raider που θα είναι από τα μεγαλύτερα στην gaming βιομηχανία” πρόσθεσε με δηλώσεις της η Square Enix.

To ερώτημα που παραμένει βέβαια είναι αν το Rise of the Tomb Raider θα κυκλοφορήσει σε PC και PS4. Θυμίζουμε ότι η Microsoft είχε αναλάβει την διανομή του Dead Rising 3 και του Ryse: Son of Rome που ήρθαν φέτος και στα PC. Συνεπώς οι PC gamers έχουν περισσότερες πιθανότητες να δουν την Lara Croft έστω και με καθυστέρηση ενός έτους.

Όσο για τους PS4 gamers θα πρέπει να υπάρξει ανακοίνωση, τουλάχιστον από πλευράς Square Enix, που να ξεκαθαρίζει την συμφωνία της με την Microsoft.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης