Το inFAMOUS: Second Son για το PS4 είναι το επόμενο open world Action-Adventure τρίτου προσώπου στην γνωστή σειρά της Sucker Punch Productions -θυγατρικού developer της Sony- που ξεκίνησε το 2009 στο PS3. Διαδραματίζεται επτά χρόνια μετά το inFAMOUS 2 στο Seattle της Washington και πρωταγωνιστής του είναι ο Delsin Rowe, ένας νεαρός καλλιτέχνης graffiti.

Κατά την προσπάθειά του να βοηθήσει σε ένα ατύχημα λεωφορείου, ο Delsin έρχεται σε επαφή με έναν από τους επιζήσαντες αγωγούς (υπεράνθρωποι που έχουν την ικανότητα διοχέτευσης των δυνάμεών τους) και οι δικές του αδρανείς δυνάμεις έρχονται στην επιφάνεια. Με τις νέες του ικανότητες αποφασίζει να πολεμήσει ενάντια στην καταπίεση του DUP (Department of Unified Protection), ένα σώμα που ιδρύθηκε μετά τα γεγονότα των προηγούμενων παιχνιδιών με σκοπό να παρακολουθεί πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών για τις δραστηριότητες των αγωγών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αυτό το σύντομο βίντεο οι δημιουργοί μιλούν για τις δυνάμεις του πρωταγωνιστή που αρχικά φαίνεται να βασίζονται στον καπνό αλλά έχουμε μάθει πως στην πραγματικότητα θα μπορεί να απορροφάει τις δυνάμεις άλλων αγωγών. Δίνουν επίσης μια ιδέα της διαδικασίας ανάπτυξης των εντυπωσιακών κινήσεων που θα έχετε στην διάθεσή σας και επιτρέπουν μια καλή ματιά στα εντυπωσιακά οπτικά εφέ που τις ακολουθούν.

Το inFAMOUS: Second Son θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2014 για το PS4.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης