Σύμφωνα με ανακοίνωση της Hello Games μέσω του PlayStation Blog, συνεργάστηκε με την Media Molecule ώστε η έκδοση του Joe Danger 2: The Movie για την φορητή κονσόλα της Sony να περιλαμβάνει ως playable χαρακτήρες τον Sackboy από τα LittleBigPlanet και τους Atoi και Iota από το Tearaway. Το port του παιχνιδιού για το PS Vita θα τρέχει στα 60 frames per second και θα υπάρχουν 400 χιλιάδες πολύγωνα στην οθόνη, ενώ το loading ανάμεσα στις πίστες θα γίνεται πολύ γρήγορα, σύμφωνα με τα λεγόμενα της Hello Games, η οποία θα διαθέσει και το πρώτο μέλος της σειράς ταυτόχρονα με το Joe Danger 2.

 Το αυθεντικό Joe Danger θα περιλαμβάνει 84 levels, τα Director’s Cut και Laboratory stages και 25 χαρακτήρες, ενώ το sequel του θα περιέχει 85 πίστες, συμπεριλαμβανομένων των 15 από το Undead Movie Pack DLC από την έκδοση του PS3 και 35 χαρακτήρες για να επιλέξετε. Ταυτόχρονα, θα μπορείτε να αγωνιστείτε ενάντια σε ghosts άλλων παικτών, να κερδίσετε trophies, ενώ θα υπάρχουν και online leaderboards. Επιπλέον, θα μπορείτε να περιηγηθείτε στα μενού και να χρησιμοποιήσετε τον editor μέσω της touch screen και του touchpad του PS Vita.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε το review του Joe Danger 2: The Movie για τα PC και τις οικιακές κονσόλες. Θυμίζουμε επίσης ότι η Hello Games αυτόν τον καιρό αναπτύσσει και το αρκετά φιλόδοξο open-world Action Adventure No Man’s Sky.

Το port του Joe Danger 2: The Movie για το PS Vita αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2014.

Συντάκτης: support.netizens@gmail.com (Γιώργος Λόλας)
Πηγή: GameWorld.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης