Σύμφωνα με τον επικεφαλής παραγωγής του Dragon Age: Inquisition, Mark Darrah, το νέο RPG της Bioware θα έρθει στην Ευρώπη λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 21 Νοεμβρίου αντί για τον Οκτώβριο που είχε προγραμματιστεί. Ο λόγος είναι ότι η αμερικανική εταιρεία ανάπτυξης θέλει να “βελτιστοποιήσει την εμπειρία μας και να κάνει κάποιες τελικές αλλαγές” όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Ωστόσο, τα νέα για το Battlefield Hardline δεν είναι και τα καλύτερα, καθώς το νέο FPS της EA θα μας έρθει μέσα στο 2015. Αρχικά γνωρίζαμε ότι θα το βλέπαμε μέσα στο φθινόπωρο. Η αιτιολογία ήταν ακριβώς η ίδια, ότι δηλαδή το παιχνίδι πρέπει να τελειοποιηθεί περισσότερο πριν την τελική του κυκλοφορία. Χαρακτηριστικά θα αναφέρουμε ότι η Visceral Games -δημιουργός του Dead Space- που έχει αναλάβει την ανάπτυξη, αιτιολογεί την καθυστέρηση στο γεγονός ότι λόγω των εκατομμυρίων παικτών που μπήκαν στην beta, τα μηνύματα που έλαβαν οι προγραμματιστές για διορθώσεις και upgrades ήταν πάρα πολλά, σε βασικά θέματα που έπρεπε να υλοποιηθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα οι τομείς όπου θα βελτιωθεί περισσότερο το Hardline λόγω της καθυστέρησης είναι:
– Καινοτομίες στο gameplay
– Single-player ιστορία με βάθος
– Σταθερή απόδοση

Στόχος της EA είναι το Battlefield Hardline να γίνει “το καλύτερο δυνατό” ενώ δόθηκαν υποσχέσεις για διαρκή ενημέρωση σχετικά με την πρόοδο του νέου FPS.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα για το Battlefield Hardline στο σχετικό beta preview του Γρηγόρη Βούλγαρη.

 

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης