Το Kingdom Come: Deliverance, ένα αρκετά υποσχόμενο open-world RPG της Warhorse Studios, βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στο Kickstarter με σκοπό να μαζέψει 300.000 αγγλικές λίρες (περίπου 364.000 ευρώ). Έχει καταφέρει ήδη να συγκεντρώσει πάνω από 72.000 αγγλικές λίρες (€87.000) και όπως όλα δείχνουν θα καταφέρει να ξεπεράσει το ζητούμενο ποσό, αφού απομένουν άλλες 29 ημέρες μέχρι να λήξει η καμπάνια. Η τσέχικη εταιρεία ανάπτυξης έχει ήδη ξοδέψει τρία εκατομμύρια δολάρια για την ανάπτυξη του παιχνιδιού, ενώ τα υπόλοιπα χρήματα που απαιτούνται θα δοθούν από ιδιωτικό επενδυτή, ο οποίος περιμένει να συγκεντρωθεί πρώτα το αρχικό ποσό από το Kickstarter για να προχωρήσει σε περαιτέρω επένδυση.

Ταυτόχρονα, κυκλοφόρησε και ένα νέο τρέιλερ, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και σε προηγούμενο άρθρο, στο Kingdom Come: Deliverance δεν υπάρχει καθόλου μαγεία. Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα στην Ευρώπη του μεσαίωνα, ενώ όπως έχει ανακοινωθεί θα βασίζεται σε ιστορικά γεγονότα. Τα πρώτα στοιχεία του σεναρίου κάνουν λόγο για έναν βασιλιά τον οποίο έχει απαγάγει ο ίδιος του ο αδερφός και ότι ο κόσμος είναι ένα βήμα πριν ξεκινήσει ο πόλεμος.

Η Warhorse προωθεί το Deliverance ως ένα First Person Medieval Sandbox RPG. Ο κόσμος του είναι open-world και θα μπορείτε να φέρετε εις πέρα τα quests με διαφορετικούς τρόπους και να τα επιλέξετε με όποια σειρά θέλετε, αφού η ιστορία του παιχνιδιού δε θα είναι γραμμική. Θα σας δίνεται η δυνατότητα να πάρετε μέρος σε τεράστιες μάχες είτε πεζοί, είτε ως έφιπποι, ενώ θα υπάρχουν και castle sieges. Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, θα μπορείτε να φτιάχνετε τα δικά σας όπλα μέσω του crafting.

Η εταιρεία ανάπτυξης κάνει λόγο επίσης για ρεαλιστικές melee μάχες. Ο στόχος τους είναι να συνδυάσουν την ελευθερία του ανοιχτού κόσμου του The Elder Scrolls: Skyrim με το setting του Mount & Blade, το storytelling του The Witcher και το σύστημα μάχης του Dark Souls. Η αλήθεια είναι ότι αν τα καταφέρουν, θα μας χαρίσουν ένα αξιόλογο RPG.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Kingdom Come: Deliverance θα κυκλοφορήσει για PC, Mac και Linux στο τέταρτο τετράμηνο του 2015, ενώ θα διατεθεί και για Xbox One και PS4 σε άγνωστη μέχρι στιγμής ημερομηνία.

Συντάκτης: support.netizens@gmail.com (Γιώργος Λόλας)
Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης