Σε λίγες ημέρες το sequel του Lara Croft and the Guardian of Light θα γίνει διαθέσιμο και η Square Enix άδραξε την ευκαιρία δημοσιεύοντας ένα χορταστικό unboxing του Lara Croft and the Temple of Osiris Gold Edition.

Στο παρακάτω βίντεο θα απολαύσετε την Jenn Croft, μια γνωστή “Lara Croft” cosplayer με δυνατή μπροστινή κίνηση στους δύο αφράτους 44D-cup “τροχούς”, θεληματικό πηγούνι και καλοσχηματισμένα ζυγωματικά. Για παρέα της έχει την όμορφη Meagan Marie, την Senior Community Manager της Crystal Dynamics (και επίσης cosplayer) η οποία “γδύνει” την Gold Edition του Temple of Osiris για τα μάτια σας μόνο. Μιας και αναφερθήκαμε στο γδύσιμο ή όπως λέμε στα ελληνικά… unboxing, η συσκευασία του παιχνιδιού θα περιλαμβάνει μια φιγούρα-καρικατούρα της Lara Croft, έναν χάρτη που παρουσιάζει τον κόσμο του παιχνιδιού, ένα βιβλίο με artbook από το Temple of Osiris και το Season Pass.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Gold Edition του Lara Croft and the Temple of Osiris θα κοστίζει 39.99 ευρώ.

Διαβάστε τα reviews των Lara Croft and the Guardian of Light και Tomb Raider και όλες τις πληροφορίες για το Lara Croft Temple of Osiris. Συζητήστε εκτενέστερα όλα τα νέα του παιχνιδιού στο αντίστοιχο forum topic.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Lara Croft and the Temple of Orisis θα κυκλοφορήσει στις 9 Δεκεμβρίου για PC, PS4 και Xbox One.

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης