Το νέο κεφάλαιο της δημοφιλούς σειράς Need for Speed, με τον τίτλο Need for Speed: Rivals, κυκλοφορεί σε δύο ημέρες για PC, PS3 και Xbox 360. Βέβαια στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού είναι ήδη διαθέσιμο από σήμερα, όπως είναι επίσης και η έκδοση για το PS4. Έτσι, με αφορμή την κυκλοφορία του παιχνιδιού, η EA δημοσίευσε και το απαραίτητο launch τρέιλερ το οποίο μπορείτε να δείτε αμέσως:

Ωστόσο, σύμφωνα και με την ίδια την EA όπως μπορείτε να διαπιστώσετε κάνοντας κλικ εδώ, το επερχόμενο Racing δεν θα υποστηρίζει τιμονιέρες ή άλλα παρόμοια περιφερειακά. Αυτή η απόφαση φαίνεται να πάρθηκε δεδομένης της φύσης του τίτλου, καθώς πρόκειται για ένα game όπου τα αυτοκίνητα μπορούν να πιάσουν ταχύτητες μέχρι και 480 χλμ/ώρα, ενώ σε επίπεδο ρεαλισμού μιλάμε για δράση που δεν παραπέμπει σε ένα απλό Racing. Έτσι, φαίνεται πως η ΕΑ έκρινε πως τέτοιου είδους περιφερειακά δεν ταιριάζουν στο gameplay του Need for Speed: Rivals.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό μένει να το διαπιστώσουμε και οι ίδιοι σε λίγο καιρό, καθώς το Need for Speed: Rivals θα κυκλοφορήσει στις 21 Νοεμβρίου για PC, PS3 και Xbox 360 και αργότερα για PS4 και Xbox One.

Συντάκτης: grigoris@gameworld.gr (Γρηγόρης Βούλγαρης)
Πηγή: GameWorld.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης