H Dreamworks έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της μεταφοράς της δημοφιλέστατης racing σειράς στη μεγάλη οθόνη.

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στο παρακάτω βίντεο, η δράση στους τέσσερις τροχούς δείχνει έντονη με πολλά κυνηγητά, τρακαρίσματα και λοιπές έντονες σκηνές που αρμόζουν σε μία ταινία που βασίζεται στα Need for Speed. Σύμφωνα με την αφήγηση που πλαισιώνει το τρέιλερ, το σενάριο της ταινίας θα προσφέρει μία ιστορία εκδίκησης. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρωταγωνιστής είναι ο Aaron Paul, ο Jesse Pinkman του Breaking Bad, ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Scott Waugh (Act of Valor). Αξίζει να σημειώσουμε πως, όπως φαίνεται στο τρέιλερ, το αμάξι της αρεσκείας του πρωταγωνιστή είναι η πανέμορφη Shelby GT500.

[UPDATE 19/11/13] Η Dreamworks κυκλοφόρησε και ένα δεύτερο τρέιλερ για την επερχόμενη ταινία Need for Speed. Σε αυτό βλέπουμε τον πρωταγωνιστή Aaron Paul να τρέχει με διάφορα αυτοκίνητα, με σκοπό την εκδίκηση και -πιθανώς- την διασκέδασή του!

Η πλοκή της ταινίας αφορά έναν μηχανικό, τον Paul, ο οποίος κατηγορείται άδικα για ανθρωποκτονία και αποφασίζει να εκδικηθεί τον πλούσιο οδηγό αγώνων NASCAR που τον έστειλε στην φυλακή. Για να το κάνει αυτό, θα πρέπει φυσικά πρώτα να τον νικήσει/ταπεινώσει σε έναν διάσημο underground και παράνομο αγώνα. Απολαύστε παρακάτω το εν λόγω τρέιλερ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θυμίζουμε πως η ταινία Need for Speed αναμένεται να προβληθεί στις 14 Μαρτίου στην Αγγλία (ακόμα δεν είναι γνωστή η ημερομηνία προβολής για την Ελλάδα), ενώ το νέο game της σειράς Need for Speed: Rivals θα κυκλοφορήσει στις 21 Νοεμβρίου για PC, PS3 και Xbox 360 και αργότερα για PS4 και Xbox One.

Συντάκτης: markodisrm@hotmail.com (Νικόλας Μαρκόγλου)
Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης