Η Zegetron, αντιπροσωπεία της Konami στη χώρα μας, σας δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσετε ένα εισιτήριο για τον τελικό του Champions League σε ένα ταξίδι με όλα τα έξοδα πληρωμένα για 2 άτομα για την πόλη της Λισαβόνας!

Από τις 31 Μαρτίου μέχρι και τις 27 Απριλίου θα υπάρξουν τέσσερα Pro Evolution Soccer 2014: Virtual UEFA Champions League events. Ένα κάθε εβδομάδα. Όσοι τερματίσετε πρώτοι σε καθένα από αυτά τα τουρνουά θα δώσετε την μάχη με τους νικητές των υπολοίπων τριών εβδομάδων και ο μεγάλος νικητής θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο UEFA Champions Festival Tournament στην Πορτογαλία. H πρώτη βδομάδα έχει μόλις τελειώσει με νικητή τον πρωταθλητή Πάτρας του φετινού PES League Σωτήρη Βήχο (username: cloudsot0s). Μένουν άλλες τρεις εβδομάδες. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 24 Μαΐου οι νικητές από κάθε χώρα θα μονομαχήσουν σε ένα τουρνουά που θα λάβει μέρος στο The UEFA Champions Festival. Μετά την λήξη του τουρνουά ο νικητής θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον τελικό του Champions League παρέα με άτομο της επιλογής του, live μέσα στο Estádio da Luz της Πορτογαλίας. Πέρα από αυτό ο νικητής θα έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή του στα PES2014 World Finals.

Αν θέλετε να συμμετάσχετε δηλώστε συμμετοχή στο PES-League. Τα προκριματικά άρχισαν την Δευτέρα 31 Μαρτίου και τρέχουν μέχρι την Κυριακή. Αυτό επαναλαμβάνεται για τις επόμενες τρεις εβδομάδες (τέσσερις εβδομάδες στο σύνολο και το τουρνουά τελειώνει στις 27 Απριλίου). Απλά παίξτε PES 2014 online και τα αποτελέσματά σας θα συλλέγονται μέσω του PlayStation network.

Χρήσιμα links:
Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες από το περσινό πατήστε εδώ
Για εγγραφή πατήστε εδώ
Για να βλέπετε την κατάταξη σας πατήστε εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε το review του Pro Evolution Soccer 2014 από το GameWorld.

Συντάκτης: manos@gameworld.gr (Μάνος Γρυπάρης)
Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης