Ο σκηνοθέτης της σειράς ταινιών Resident Evil, Paul W.S Anderson, δουλεύει και στην επόμενη ταινία βασισμένη στην ομώνυμη σειρά της Capcom.

“Θα γυρίσω σπίτι αύριο για να αρχίσω να δουλεύω πάνω στο σενάριο του Resident Evil” δήλωσε ο Anderson στο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών του Πεκίνο, κάτι που μπορείτε να δείτε και στο σχετικό βίντεο της China Central Television (CCTV) παρακάτω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Η Li Bingbing θα συμμετέχει στην νέα ταινία. Ήταν στην προηγούμενη και είμαι χαρούμενος που θα δουλέψω ξανά μαζί της” πρόσθεσε ο διάσημος σκηνοθέτης για την ασιάτισσα ηθοποιό που έχει παίξει τον χαρακτήρα της Ada Wong στο παρελθόν. Σύμφωνα με την CCTV, ο Anderson πιστεύει ότι η τεχνολογία 3D θα γίνει το πρότυπο στο μέλλον και η επόμενη ταινία θα είναι σίγουρα τρισδιάστατη.

Ο Paul Anderson έχει σκηνοθετήσει τα Resident Evil (2002), Resident Evil: Afterlife (2010) και Resident Evil: Retribution (2012). Τα Resident Evil Apocalypse (2004) και Resident Evil: Extinction (2007) έχουν σκηνοθετηθεί από τους Alexander Witt και Russell Mulcahy αντίστοιχα.

Η τελευταία ταινία στην σειρά, το Retribution, χρειάστηκε ένα budget της τάξεως των 65 εκατομμυρίων δολαρίων για να υλοποιηθεί, ενώ απέφερε σε κέρδη 221,8 εκατομμύρια δολάρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε την σχετική είδηση για το Resident Evil 7 που αναμένεται να αποκαλυφθεί φέτος τον Ιούνιο στην έκθεση E3. Μείνετε συντονισμένοι στο GameWorld για να μάθετε περισσότερα.

Συντάκτης: teoburning@hotmail.com (Θοδωρής Μητρόπουλος)
Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης