Styx: Master of Shadows.Το νέο stealth game που έρχεται σύντομα στο PS4 και φιλοξενεί ένα σκοτεινό και ώριμο σύμπαν.

Ποιος είναι ο Styx;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Styxείναι ένας εύθραυστος, μα όχι κτηνώδης, επιδέξιος δολοφόνος που διαπρέπει στο να κρύβετε στις σκιές. Έχοντας εμμονή με το Amber, ο Styx θα κάνει τα πάντα για να φτάσει στην πηγή της ουσίας του -στη καρδιά του δέντρου. Εξαιρετικά πονηρός, θα βρει πάντα μια λύση για την επίτευξη του στόχου του, με οποιοδήποτε μέσο του είναι απαραίτητο.

Τι είναι το Amber;

Το Amber – μια ισχυρή και σπάνια ουσία – δίνει στο Styx μια μεγάλη ποικιλία από μαγικές δυνάμεις, όπως να γίνει αόρατος, ενισχυμένες αισθήσεις, ή ακόμη και τη δυνατότητα να καλέσει και να έχει τον έλεγχο ενός κλώνου του εαυτού του. Όμως, αυτές οι δυνάμεις έρχονται με ένα σημαντικό κόστος. Ο εθισμός του Styx στο Amber φέρνει μαζί του ένα ατέλειωτο ψυχικό μαρτύριο, προκαλώντας τον να βυθίζεται αργά στην τρέλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

{youtube}WdOdY5MOYPA|500|300{/youtube}

 

Σχετικά με το Akenash

Η καρδιά του Δέντρου είναι καλά προστατευμένη μέσα στο ανθρώπινο πύργο του Akenash, ένα φρούριο που χτίστηκε με τη βοήθεια ξωτικών που ζουν στο δέντρο. Με την πάροδο του χρόνου, ο πύργος έγινε ένα κέντρο εξουσίας, γνώσης και μυστηρίου.

Τα ανώτερα levels περιέχουν τα διαμερίσματα που καταλαμβάνονται από τον ηγεμόνα, και την πρεσβεία. Οι άνθρωποι απολαμβάνουν διπλωμάτες από τις τέσσερις γωνιές του βασιλείου, η μεγάλη βιβλιοθήκη και τις λιμάνια που φιλοξενούν διαστημόπλοια. Τα ανώτερα levels είναι τα μόνα που λαμβάνουν το φως του ήλιου.

Styx

Χτισμένο γύρω από το θόλο που περικλείει το δέντρο, είναι οι στρατιωτικές ,οι φυλακές και τα εργαστήρια αλχημείας, όπου οι άνθρωποι προσπαθούν απεγνωσμένα να δαμάσουν την καταστροφική δύναμη του κεχριμπαριού.

Όσο περαιτέρω κατεβαίνετε στα έγκατα του Akenash, τόσο πιο κοντά βρίσκεστε στον κόσμο του Δέντρου έχοντας τα ξωτικά να το προστατεύουν. Αυτή είναι μια επικίνδυνη ζώνη, που παραμονεύουν επικίνδυνα πλάσματα όμως.

 

Styx-2

Πόσο open είναι ο κόσμος;

Το κάθε level είναι σχεδιασμένο να δώσει στον Akenash ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων για να ξεγελάσει τους εχθρούς και να πετύχει του στόχους του. Δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεταφερθεί από ένα σημείο σε ένα άλλο, αλλά πολλοί διαφορετικοί. Το παιχνίδι είναι δομημένο σε open areas, έτσι θα βρείτε πολλούς διαφορετικούς τρόπους για να περιπλανιέται, απλά κοιτώντας γύρω σας ,και επειδή είναι μικρόσωμος, υπάρχουν μερικές επιλογές που είναι διαθέσιμες αποκλειστικά για εσάς!

Το Styx: MasterofShadows θα κυκλοφορήσει επίσης για Pc και XboxOne μέσα στο 2014

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης