Σε μια αγορά όπως αυτή την MOBA, που έχει ιδιαίτερα υψηλό ανταγωνισμό με τα League of Legends, DotA 2, SMITE και δεκάδες ακόμη games, η Electronic Arts έκανε μια φιλόδοξη προσπάθεια να εισέλθει στο genre με το Dawngate.

Πριν από λίγη ώρα, η EA ανακοίνωσε ότι σταματάει το development του Dawngate το οποίο βρισκόταν σε open beta. Σε 90 ημέρες οι servers του παιχνιδιού θα κλείσουν οριστικά. Ότι προλάβατε παίξατε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η EA δήλωσε ότι το Dawngate δεν σημείωσε την “πρόοδο” που περίμενε. Προφανώς ίσως ανέμενε περισσότερα χρήματα από in-game αγορές, η ουσία πάντως είναι πως όσοι πληρώσατε το οτιδήποτε θα λάβετε επιστροφή εντός 10 ημερών.

“Γνωρίζουμε ότι τα MOBA είναι ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό genre. Το Dawngate δεν ήταν απλά ένας κλώνος των ήδη γνωστών MOBA αλλά είχε καινοτομίες για το είδος σε διάφορους τομείς. Λάβαμε feedback από τους παίκτες όλο αυτό το διάστημα και τους δώσαμε πολλά νέα features και καινοτομίες. Παρότι το παιχνίδι ωρίμασε δεν είδαμε την πρόοδο που περιμέναμε. Το beta testing έχει να κάνει με το να μαθαίνει κάποιος, να βελτιώνεται και κυρίως να παίρνει δύσκολες αποφάσεις για το πως θα προχωρήσει” δήλωσε ο Matt Bromberg, Group General Manager της EA.

Τουλάχιστον στο GameWorld θα έχουμε να θυμόμαστε το gameplay video μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=H4LDnqbJcsY

Παίξτε το Dawngate στο επίσημο site για τις 90 ημέρες που απέμειναν και διαβάστε το preview της Αλκμήνης Καζάνα.

Πηγή: GameWorld.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης